Özlem Eren Yılın Oyuncusu Ödülünü Aldı 

Türkiye sinema dünyasının Efsane Yönetmeni Mehmet Ali Gündoğdu 50. sanat yılı onur ödülleri törenle sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlere ödüllerin takdim edildiği görkemli gecede Oyuncu ÖZLEM EREN'e verildi.
Unutulmaz Türk filmlerinin Efsane Yönetmeni Mehmet Ali Gündoğdu, 50. sanat yılı onur ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Mecidiyeköy Profilo AVM Gala Salonu’ndaki gecede ; sanat camiasının birbirinden ünlü isimleri Nebahat Çehre, Selami Şahin, İlyas Salman, Turgay Tanülkü, Wilma Elles, Nuri Alço, Levent İnanır, Engin Çağlar, Metin Keçeci, Umut Oğuz, Zülfü Hamit Altın, Ahmet Arıman, Ergun Sözen, Tuncay Akça, Tolga Öz, Selçuk Ural, Ahmet Yenilmez, Ceylan Kaya, Çetin Altay, Nalan Çöl, Pekcan Türkeş ve Yapımcı Saliha Gündoğdu kendileri yada geceye gelen temsilcileri aracılığıyla ödüllerini aldı.

Başarılı sosyal projelere imza atan ülkemizin birbirinden kıymetli değerlerine ve iş insanlarına da ödüllerin verildiği gecede genç yetenek Özlem Eren'e “Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncuları ” ödülü verildi. Ödülünü alırken kısa bir teşekkür konuşması yapan Özlem Eren :  “Benim için son derece anlamlı olan bu ödülü şahsıma layık gören başta NUPEL Yapım ve heyete sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmasında "çocuk gelinler konusunun" önemine vurgu yapan Özlem  Eren : Öncelikle kendimle büyük bi gurur duyuyorum , bu güne çok zor geldim.Sektörde genç yetenekleri keşfetmekten uzak olan insanlara denk geldik. Aksilikler olsa da sektörde söz sahibi insanlarla da tanıştık. Birtakım insanlar her ne kadar bana artık pes etmemi söylese de ben asla pes etmedim. Aklıma koyduğum herşeyi yapan inatçı bi insanım. Başarıya giden yol zorlu yollardan geçer , öylede oldu. Henüz yolun daha başında olmama rağmen ikinci ödülüm. bu benim için güzel bi başarı" dedi.

Gecenin baş mimarı efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu’ya ise başarılı oyuncuyu tebrik etti. Efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu da yaptığı konuşmada sanata ve sanatçıya her zaman destek olan ve kendisinin yanında duran dostlarına teşekkür etti.

Genç Yetenek Özlem Eren Kimdir?

"Ben Özlem Eren , 2002 tarihinde İstanbul'da doğdum. Ailem Batmanlı . Şu an İstanbul'da Hukuk Fakültesi 1. Sınıf Öğrencisiyim. 13 yaşımda Sanatolog Akademi'de oyunculuk eğitimi alarak başladım. İlerleyen süreçte eğitimimi tamamladıktan sonra tiyatro gösterilerinde yer aldım. Tiyatro oyunculuğu yaptım . Bu süreçte birçok dizi ve filmden reklamlardan teklif geldi. Bazı şartlar uygun olmadığından bazılarını kabul etmedim. Oynadığım projeler :
Pırdino çizgifilminde ses dublajlığı
"Acemi Hırsız" sinema filmi ,
"Yalnız Değilsiniz" adlı canlandırma filminde küçük yaşta evlendirilen bir kızı canlandırdım. Oyuncu Özlem Eren'i takip etmek için resmi sosyal medya hesabının karekodunu okutabilirsiniz.