Pırıl Ada Eraslan'ın Doğum Günü Coşkuyla Kutlandı

İş insanı Atalay Eraslan'ın kızı Pırıl Ada Eraslan için doğum günü partisi düzenlendi.

Diyarbakır merkezde yakında açılışı planlanan Medika Dent Diş Sağlığı Kliniği'nde düzenlenen partiye aile yakınları ve dostları eşlik etti. Doğum günü pastası ve çesitli ikramların yapıldığı partide renkli anlar yaşandı.

Aile yakınlarının renkli görüntüleri eşliginde doğum gününü kutlayan Girişimci iş insanı Işıl Eraslan " yiğenimin ilk doğum günündeyiz. Çok mutluyuz. İyiki doğdun Pırıl Ada " dedi.

Baba Atalay Eraslan ise şöyle konuştu: Kızım için hayırlı ömürler diliyorum. Rabbimden inşallah ailesine vatanına milletine layık bir evlat olmasını diliyorum " dedi.
Eraslan "Partimizi içinde yaptığımız İstanbul MediCoa Medikal Tıbbi Ürünler şirketinin Diyarbakır'da bir kolu olan Medika Dent Ağız ve Diş Saglığı Polikliniği, Engin Narinç bey tarafından açılmıştır.
Her geçen gün artan Dental sektör ihtiyacını daha kaliteli hizmetle gideriyoruz.
Her geçen gün yeniliklerle müşterilerimizi ağırlamak tan memnuniyet duyuyoruz.
Yakın zamanda iş yerimiz coşkulu bir acılışla başta Diyarbakır olmak uzere yurt içi ve yurtdışından misafirlerini ağırlayacaktır.
Açılışta siz değerli basın mensuplarını da bekleriz" dedi.

Atalay Eraslan ve Dursun Eraslan ( baba oğul ) 28 yılı aşkındır Dental sektöre hizmet vermekte olduklarından Dental sektörde fark yaratmak ve daha güzel işlere imza atabilmek adına yatırımlarını Dental sektör üzerinden yapacaklarını bildirdi.