İsviçreli lüks saat markası Longines 2022 yeniliklerini tanıttı. Geçtiğimiz günlerde Longines marka direktörü Özlem Kıroğlu Geylan ev sahipliğinde gerçekleşen bu keyifli davet Öykü Karayel, Ege Kökenli, Dilara Koçak, Bengi Kurtçebe, Pınar Hotiç, Büşra Aktüre gibi ünlü isimlerin katılımıyla renklendi.

Çırağan Palace Kempinski’nin açık hava mekanı “The 47 Music & Drinks” te gerçekleşen davete yaz renkleri ve havası hâkimdi. Misafirler Longines’in 2022 yeniliklerini keşfederken, canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.

Longines’in 2022 yılında çıkan yeni modellerinin tanıtıldığı davette, kadınlar için Longines’in yeni ve rengârenk Monochrome serisine ait iki koleskyion olan ‘Longines DolceVita’ ve ‘La Grande Classique de Longines’, erkekler için de ilk çıkışı 1908 yılında Osmanlı imparatorluğu talebine uzanan ‘The Longines Spirit Zulu Time’ koleksiyonları büyük ilgi gördü. Diğer dikkat çeken model ise ‘Longines Ultra-Chron’ oldu. Marka yüksek-frekanslı hassas zaman tutma aletleri alanındaki 100 yılı aşkın uzmanlığını bu modelle tekrar sporseverlerin dikkatine sunuyor.

Zarafet bir tavırdır’ mottosu ile her zamanki gibi birebir örtüşen bu koleksiyonlar İsviçreli saat markasının alanında uzmanlığının altını çizerken bir taraftan da sınırları zorlayan tasarımları ve renkleri gözler önüne sermiş oldu. Bu yıl 190. yaşını kutlayan Longines, 1832 yılında kurulduğu yıldan bu yana farklı inovasyonlar yapmaya devam ediyor ve saat kültürüne olduğu kadar spor müsabakalarına da değerli katkılar sağlıyor.

Longines, 1832’den beri İsviçre’nin Saint-Imier kentinde faaliyet göstermektedir. Saat işçiliğindeki uzmanlığı, geleneğe, zarafete ve performansa olan güçlü bağlılığını yansıtır. Çok uzun yıllardır dünya şampiyonalarının resmi zaman tutucusu olan ve uluslararası spor federasyonlarıyla işbirlikleri gerçekleştiren Longines, spor dünyasıyla uzun yıllara dayanan sağlam ve uzun soluklu ilişkiler kurmuştur. Saatlerinin zarafetiyle tanınan Longines, dünyanın önde gelen saat üreticisi The Swatch Group ailesinin bir üyesidir. Kanatlı kum saati logosu taşıyan Longines’in 150’yi aşkın ülkede satış noktaları bulunmaktadır.