Reza Zarrab kendisini ziyaret eden ünlülerin görüntülerini kaydetmiş!


Özel Haber -  Reza Zarrab'la ilgili flaş bir gelişme yaşandı! OnurAkayMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'ın edindiği bilgiye göre Reza Zarrab, Amerika'da kendisini ziyaret eden ünlülerin görüntülerini kaydetmiş...

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler'den boşanan ünlü şarkıcı Hadise'nin, evlilik öncesi adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile anılmıştı. OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın, isminin açıklanmasını istemeyen Reza Zarrab'a yakın bir kişiden aldığı bilgiye göre, Amerika'da görüşen Hadise ve Reza Zarrab'ın görüntüsü, Zarrab'ın kendisi tarafından kaydedilmiş. Zarrab kendisini ziyaret eden birçok ünlüyü de kaydetmiş. Miami'de birçok ünlü ismin, Zarrab'ı ziyarete gittiği de gelen bilgiler arasında. Ayrıca kendisi ile ilgili bir olumsuzluk halinde bu görüntüleri yayınlayacağı da iddia edildi.

Kara para aklama suçlamasıyla 2016 yılında ABD’de tutuklanan ve 130 yıl hapis cezasına çarptırılan Zarrab, Türkiye aleyhine tanıklık yaparak serbest kalmıştı. Zarrab'ın Miami'de kendine lüks bir hayat kuran Zarrab'ın yanına, Türkiye'den de birçok ünlü ismin gittiği öğrenildi. Ayrıca at çiftliğinin de içinde olduğu malikânesinde ünlü konuklarını ağırlayan Zarrab, ata binerek 30 kilo verdi ve adeta başka birine dönüştü. Zarrab'ı ziyaret edenler merak konusu olurken, ziyaret edenlerin arasında sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından ünlü isimlerin olduğu iddia ediliyor.