Ömer ve Arzu Sabancı'nın en büyük oğlu olan Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Kayı Sabancı Mikonos'ta yaz tatiline devam ediyor.

Sabancı ailesinin yeni gelini Hacı Sabancı eşi Nazlı Hanım, Mikonos'ta yaz tatiline devam ediyor. Sabancı, deniz ve güneşin tadını çıkarırken sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Son olarak teknelerinde verdiği bu pozu beğenileri topladı.

Nazlı Kayı Sabancı Kimdir? 

28 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, lise eğitimi için İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi. Koç Lisesi mezunu olan Nazlı Kayı, Londra’daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı. Nazlı Kayı uzun bir süredir, cemiyetin yakından tanıdığı bir isim olan Hacı Sabancı ile birlikte. Hacı Sabancı, 2020 Kasım ayında üç yıldır aşk yaşadığı Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklif etmişti. İş insanı Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı 9 Ekim tarihinde gerçekleştirilen törenle hayatlarını birleştirdi.