Her sezon dünyanın farklı noktalarından ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarla yeni yolculuklara çıkaran YARGICI; Sonbahar-Kış 2022-23 Koleksiyonu’nda ışıltılı kar taneciklerinin, minicik dağ çiçeklerinin olduğu göz kamaştırıcı bir kış yolculuğuna çıkartıyor… 

80’li yılların kazayağı, ekose, pötikare, çizgili ve kapitone desenleri mont, kaban ve ceketler de YARGICI yorumuyla Sonbahar-Kış 2022-23 Koleksiyonu’na retro bir hava hissiyat getiriyor.
Seyahat etmeyi bir yaşam stili haline getiren YARGICI kadını, Sonbahar-Kış 2022-23 sezonunda zamansız ve şık tasarımlarla keşfine devam ediyor. Doğa ile iç içe keyifli bir Alpler yolcuğundan alınan ilhamla hazırlanan koleksiyon keyifli bir seyahat, eğlenceli bir tatil gecesinin ve doğa ile iç içe geçirilecek soğuk ama keyifli bir günün izlerini taşıyor. Koleksiyonda yer alan ürünler YARGICI’nın her zamanki gibi zamansız yalın çizgisini taşırken aynı zamanda güçlü ve iddialı renk, desen ve tasarım detaylarıyla retro bir ruh ile adete kış sezonunun kutlaması niteliğini taşıyor…

Sonbahar-Kış 2022-23 Koleksiyonu’nda ışıltılı kar taneciklerinin, minicik dağ çiçeklerinin olduğu göz kamaştırıcı bir kış yolculuğuna çıkartıyor.
Parlak, şık ve aynı zamanda sportif detayların hakim olduğu koleksiyonda sezona beyaz, krem, pembe ve açık mavi tonlarında giriş yapılırken hardal, lacivert, borda ve kahve rengi tonlarıyla devam ediyor. 80’li yılların kazayağı, ekose, pötikare, çizgili ve kapitone desenleri mont, kaban ve ceketler de YARGICI yorumuyla Sonbahar-Kış 2022-23 Koleksiyonu’na retro bir hava hissiyat getiriyor. Özel kumaşlarla hazırlanan farklı boy alternatiflerindeki minimal floral desenlerin ön planda olduğu etek ve elbiseler YARGICI kadının zarafetini ortaya çıkartırken renk bloklarının ve çizgililer trikolar modellerde sofistike tarzı ortaya çıkarıyor. Alpler’de bir kış tatili yolculuğundan esinlenerek hazırlanan cam ağacı ve kar taneleri desenlerinin hakim olduğu gömlek&bluzler ise sezonun ruhunu stillere taşıyor.

 

Koleksiyonda şıklığın önemli tamamlayıcısı ise Aksesuar, Ayakkabı ve Çanta Koleksiyonu. Aksesuar Koleksiyonu’nda inciler, ahşap detaylar, doğal taşlar, parıltılı detaylar; Çanta Koleksiyonu’nda, deriler, süetler; Ayakkabı Koleksiyonu’nda, soğuk kış günlerinin önemli oyuncusu bağcık detaylı kar botları, deri botlar ve ayakkabılar, sonbahar renklerinin hakim olduğu floral desenli topuklular koleksiyonun felsefesini yansıtan ürünler olarak ön plana çıkıyor.  Fonksiyonel kullanım imkanı sunulan koleksiyondaki ürünler dinamik görünümleri destekler nitelikte.

Her sezon genişleyen dekorasyon koleksiyonuyla bir yaşam biçimi sunan YARGICI, Sonbahar-Kış 2022-23 sezonunda YARGICI Homeworks Yatak Odası Tekstili kategorisine merhaba diyor. Toprak tonlarının ön planda olduğu koleksiyonda sıcacık bir kış geçirmenizi sağlayacak nevresim takımları, yün battaniyeler ve koltuk şalı bulunuyor. Dekorasyon Koleksiyonu’ndaki el işi hasır sepetler, deri koltuklar ve süslerle her sezon olduğu gibi yaşam alanlarınız zenginleşiyor.