Moda, güzellik, sağlık ve düzen alanında takibi yoğun olan influencerlar ile de söyleşiler gerçekleştirildi. İnfluencer Fatma Evren’in moderatörlüğün de iki gün boyunca Demet Işıl, Irmak Balcı ve Esra Garhan söyleşileri yoğun ilgi gördü.

 

Atiye Ankara ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik alışveriş severleri yeniden bir araya getirdi. Katılımcılar, organizasyona özel kurulan stantlarda beğendikleri ürünleri yakından görerek satın alma imkânı yakalarken ilk gün influencer Demet Işıl katılımcılar ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ankara cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetlinin de ziyaret ettiği etkinlik, katılımcılara iki gün boyunca çok güzel deneyimler yaşattı. İkinci gün ise influencer Irmak Balcı ile Esra Garhan bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

Brand Invest ev sahipliğinde Klass Magazin basın sponsorluğunda İstanbul ve Ankaralılar tarafından yakından takip edilen moda tasarımı, kozmetik ürün, takı tasarımı firmalarının stand açtığı etkinlikte Kanser savaşçısı ve influencer Demet Işıl Kadınların başarılarını anlatan, gücünü ortaya koyan ve ilham veren konulara değinerek katılımcılarını sorduğu sorulara tek tek yanıt verdi.

Ersoy, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Atiye firması ile iş birliği halinde olmak da bizi ayrıca memnun etti” dedi.