Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, parti olarak her seçime hazır olduklarını ifade ederek yapılacak olan seçimlerde milletvekili adayı olduğunu söyledi.
TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs işaret etmesini değerlendirdi.
Türkiye Değişim Partisi olarak uzun süredir sahada olduklarını seçime yönelik tüm çalışmaları tamamladıklarını söyleyen Akgün, “Türkiye Değişim Partisi olarak seçim çalışmalarımızı zaten tamamlamıştık. Bizim için seçimin 18 Haziran veya 14 Mayıs’ta olması fark etmiyor. Bizler milletin içinde siyaset yapan bir partiyiz. Halkımızdan aldığımız destekle inşallah seçimde güzel sonuçlarla elde edeceğiz. Milletin gücü seçimle birlikte meclisine gücüne dönecek. Saraylarda değil, milletin içinde siyaset yapacağız. 2023 yılı değişim yılı olacak. Seçim sonrası ilk işimiz vatan müdafaasında mücadele eden kahramanlarımıza kadro sözümüzü yerine getireceğiz. Staj ve EYT’de ortaya çıkan sorunları da Türkiye Değişim Partisi olarak çözerek işe başlayacağız.” dedi.

HALKIN İRADESİNİ MECLİSE TAŞIYACAĞIM

14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimlerde milletvekili adayı olacağını söyleyen Akgün, “Halkın sorunlarını bilen, çözümler üreten ve tüm kesimin her sorunda yanında olan bir siyasetçi olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olacağım. Türkiye Büyük Millet Meclisinde halkın milletvekili olarak görev yapacağıma şimdiden söz veriyorum. Halkın iradesini meclise taşıyacağım. Yük olan değil, yük alan olacağız. Türkiye Değişim Partisi ile birlikte ülkemizi daha güzel ve aydınlık günler bekliyor” diye konuştu.