Başkent Postası Medya Grubu Ankara Temsilcisi Serdar Nalcı’ya konuşan Fındıklı yeni kliniklerinde her yaş grubundan danışana hizmet verdiklerini ifade ederken hem yüz yüze hem de online olarak hizmetlerinin olduğunu söyledi. Dr. Betül Erdoğan Fındıklı; “Danışanlarımız bizimle sosyal medya hesaplarımızdan, telefon numaralarımızdan iletişime geçebilirler, randevu oluşturabilirler. Yine benim Doktor Takvimi sayfamdan da randevu oluşturabilirler” dedi.

Dr. Fındıklı fiziksel rahatsızlıklarda, iç hastalıklarda nasıl gidip yardım alınıyorsa psikolojik rahatsızlıklarda da aynı hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Fındıklı; “Psikolojik rahatsızlıklar yadsınan rahatsızlıklar olarak görülebiliyor. Son zamanlarda bilinçlenmeyle beraber bu bakış açısı biraz kırıldı. Psikolojik rahatsızlıklar yardım alınabilecek rahatsızlıklar olmakla beraber geçiştirilmemesi ve geciktirilmemesi gereken rahatsızlıklardır.” dedi.

Dr. Betül Erdoğan Fındıklı kliniklerinde, terapi veya tedavi uygulamalarını belirlemek için her türlü test imkanı olduğunu belirtirken yetişkin bireyler için bireysel görüşme odaları, çocuklar için oyun terapilerinde kullandıkları çocuk oyun odalarının da bulunduklarını söyledi.