Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da gerçekleşti. Genel Kurul’da 2023-2025 çalışma dönemi için tek aday olan mevcut başkanBurak Dalgıç yeniden yönetime seçildi. TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel’in de katılım gösterdiği toplantıda oyların tamamını alan Burak Dalgıç tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

 litaiHotel’de düzenlenen TÜGİAD Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Burak Dalgıç “TÜGİAD Genel Başkanımız Nilüfer Çevikel’in önderliğinde, Ankara Şubesi olarak çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik ve gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle derneğimizin ve üyelerimizin gelişimine büyük katkı sağladık. TÜGİAD’ın büyük bir aile olarak önümüzdeki dönemde de büyük başarılara imza atacağından hiç kuşkum yok” dedi.

 Yeni dönemde de TÜGİAD ailesini genişleterek yeni iş birlikleri ve projelerle büyüyeceklerinin altını çizen Dalgıç, “Lobi faaliyetlerimiz ve yurt dışınetwork’ümüzleTürkiye’nin uluslararası ekonomik, sosyal ve kültürel iş birliği ağlarını geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 Dalgıç şunları söyledi: “TÜGİAD olarak Türkiye’de karar mekanizmalarını etkileyen, bilgilendiren ve gündem yaratan bir sivil kuruluşu olmayı sürdürüyoruz. İş dünyasının güçlü sesi olarak, ülke ekonomisini ilgilendiren birçok konuda görüş bildirerek, belirleyici bir rol üstleniyoruz. Bu büyük gücün getirdiği büyük sorumlulukla, yeni dönemde daha da çok çalışıp, bayrağı daha da ileriye taşıyacağız.”

 TÜGİAD ANKARA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER

1-Burak DALGIÇ

2-Kemal CİHAN

3-Çağrı TETİK

4-Ali ERCAN

5-Gürsel ÖZDOĞAN

6-Beyhan BEYHAN BACAKSIZ

7- Beril ANAÇ

8- Mert TUNA

9-Cengiz Çağatay AKBAŞ

10-Tuğçe TORUN

11-Orhun BİLENLER

12-Cansın KAYA

13-Elif ÖZDEMİR

14-Emre ERTEM

15-Eren DALKILIÇ

16-Mustafa UZUNÇAKMAK

17-Miray TÜMER

18-Muhammet Yusuf DÜNDAR

19-Arda ÖZKUL

20-Mustafa KADOOĞLU