Ragıp Tüzün mahallesi Pazar caddesi  No: 28/2 faaliyetlerine başlayan Royal Beauty Güzellik Salonu’nun açılışına, Didem Cibo Canbulat  arkadaşları, akrabaları ve  iş insanları katıldı. Son teknoloji cihazlarla salonu donatan başarılı iş kadını, sektördeki ‘ücret’ politikasını alt üst ederek, memnuniyet politikası üzerine yoğunlaştıklarını belirtti...

HABER: SERDAR NALCI

 DİDEM CİBO CANBULAT ROYAL BEAUTY GÜZELLİK SALONUNDA

Gelir grubu gözetmeksizin tüm kadınlar için, aile dayanışması ve emeğiyle kurulan Royal Beauty Güzellik salonu kapılarını bugün açarak müşterilerine merhaba dedi.  Açılışa özel kampanyalar da sunan Royal, ‘ücret’ değil, ‘memnuniyet’ politikasıyla tüm kadınları ‘güzelliğe’ davet ediyoruz diyor.

 

SON TEKNOLOJİDEN ÖDÜN VEREMEYİZ

Açılış töreninde konuklarına hitaben kısa bir konuşma yapan ve amaçlarını anlatan Didem Cibo “Güzellik Salonumuz, bu sektörde oluşan ‘bakımlı olmak, çok maliyet gerektirir’ önyargılarını da kırmak için kurulmuştur. Son teknolojiden asla ödün vermeden, bakımı ve güzelliği uzman personellerimizle, her gelirden insanın faydalanabileceği fiyatlarla sunacağız” dedi.

 

 ULAŞILABİLİR FİYATLARA SON TEKNOLOJİ

Didem Cibo Canbulat İşyerindeki faaliyetlerini anlatarak; “Salonumuzda Lazer Epilasyon, cilt Bakımı, G5 bölgesel inceleme, Protez tırnak, manikür, pedikür, İpek Kirpik Kirpik Lifting ve Depilasyon alanlarında hizmet vereceğiz. Her bir uygulama için ulaşılabilir fiyatlarla profesyonel hizmet sunuyoruz. Bu özel günümüzde yanımızda olan iş insanları ve dostlarımıza teşekkürü borç biliyoruz” şeklinde konuştu.