Joker ajans tarafından düzenlenen Summer Garden Party İncek’te Moda, Cemiyet ve İş dünyasından bir çok kişinin katılımı ile gerçekleşti. Gecenin geç saatlerinde eğlence sağanak yağmur’u dinlemedi ve bazı konuklar ıslanmalarına rağmen kimisi ise şemsiye açarak pistte dans etmeye devam etti...

Geceye katılan Türkiye’nin önemli mankenlerinden olan Tuğba Özay’da Joker Ajans’ın sahibi olan dostu Burak Özdemir’i parti gecesinde yalnız bırakmadı…

İncek  Moriaconcept’te Joker Ajans’a bağlı birçok modelin de katılım gösterdiği partiye ilgi oldukça yoğun oldu. Gecede DJ Mari ve DJ Levent Özkazanç’ın müzikleri ile misafirler gece geç saatlere kadar eğlendiler.

Zenne ve Dansöz’ün yer aldığı gösteri ise sahne dışına taşarak localarda ve masa aralarında da devam ederek sıra dışı bir konsept görüntüleri oluşturdu.

Moira Concept İncek’te Joker Ajans ve aynı zamanda Moda Dergisi İmtiyaz sahibi Burak Özdemir’in düzenlediği geceye katılan simalar arasında Bom Dergisi sahibi Baran Yazıcı, Düşler Atölyesi Medya Prodüksiyon sahibi Derya Filiz Dalga, Avukat Can-Cansel Yavuz çifti, Modacı Aysan Kabadayı

Uluslararası Girişimci İşadamları Derneği Başkanı (UGİSAD) Başkanı Demirhan Daştan, Kocatepe Kahvelerinin sahibi Hasan Yıldırım,

İç Mimar Gözde Koca, Ankara’nın renkli simalarından Gülten Bıçakçı,

Yaşam Koçu Yeliz Kamış, Nilay Özceylan, Alev Koçak, Ercan Aslan, Ozan Can Özdemir, Ezgi Özdemir ve Ezgi Acar’da vardı.

Joker Ajans ve aynı zamanda moda dergisi imtiyaz sahibi Burak Özdemir gecenin başlangıcında kapıda karşıladığı misafirleri ile birebir ilgilenirken yine parti sonrası gelenleri kapıya kadar uğurlayarak ta büyük bir konukseverlik örneği gösterdi.

EĞLENCE SAĞANAK YAĞMUR DİNLEMEDİ...

Joker ajansa bağlı birçok modelin de katılım gösterdiği partiye ilgi oldukça yoğun oldu. Etkinlikte konuşan Burak Özdemir, Ankara'da Summer Garden Party  organizasyonunu gerçekleştirdiklerini vurgulayarak; “Ankara’da yaz geceleri ve sezon hareketleniyor. Ara ara yağan yağmura rağmen partimiz eğlenceye mola vermeden gecenin geç saatlerine kadar DJ Mari ve DJ Levent Özkazanç ile sürdü.  Sıra dışı konsepti ve müziğiyle adından çokça söz ettiren DJ Mari Ankara gece hayatının popüler mekanlarından Moriaconcept incek te yaz sezonuna yeni bir renk getirdi. DJ Mari’nin  DJ setinin başına geçtiği renkli açılış, Ankara yaz gecelerini  etkileyen sağanak yağmura rağmen  coşkulu bir şekilde devam etti. 

Yaklaşık yedi saat süren parti sırasında müziğin ritmine kapılan misafirler birer birer kendilerini müziğin akışına bırakırken oldukça ilginç ve hoş görüntüler çıktı. Bir yandan doyasıya eğlenen diğer yandan çiseleyen yağmurun keyfini çıkaran misafirler yaz konseptimize hayran kaldıklarını belirttiler " diye konuştu.

Ajansta görev yapan Birbirinden güzel mankenlerin eğlendiği gecede parti renkli görüntülere sahne oldu.

Alışılagelmiş Açıkhava kır  konseptinin dışına çıkarak gündüz ve gece açık hava  konseptiyle İncek  Moriaconcept misafirlerini ağırlarken orijinal  mimarisi ile de göz doldurdu. 

Burak Özdemir’in sahibi olduğu Joker Ajans 2007 yılında kuruldu ve Ankara Fashion Week Models of Turkey güzellik yarışması model akademi eğitimleri hizmetleri verilmektedir.