Son veda single çalışmasıyla tanınan Yiğit Arat, çıkardığı yeni parçalarla müzik camiasında kendinden söz ettiriyor.  Daha önce bir single çalışması daha bulunan sanatçı, çok yakında iki yeni şarkı çıkarmaya hazırlanıyor.

İlkokulda aldığı gitar dersleriyle sanat dünyasına ilk adımı atan Arat, Son Veda şarkısıyla dinleyicilerine ulaştı. Pandemi sürecinde yirmi beş şarkı besteleyen başarılı sanatçı, yaptığı açıklamada “Hepsi benim bebeklerim. Ama ‘İstanbul Olsun’ ve ‘Gitmem Gerekti’ bir başka dokundu bana.” şeklinde konuştu.

“BU DAHA BAŞLANGIÇ”

Çıkacak olan yeni eserler hakkında bilgiler de veren Arat, “’İstanbul Olsun’ şarkısının sözü ve müziği bana ait. Aranjede Eser Taşkıran’ın imzası var. Şarkıda, elli dört enstrüman ahenk içinde dans etti ve senfonik altyapılı bir eser ortaya çıktı. Klip çekimleri sürüyor. Şarkımız çok yakında tüm platformlarda yayına giriyor, bu daha başlangıç.” dedi.

“HERKESİN VARDIR GİTMESİ GEREKEN BİR YER”

Önümüzdeki günlerde sanatseverlerle buluşacak olan bir diğer şarkı "Gitmem Gerekti" hakkında da açıklama yapan Arat, “Herkesin vardır gitmesi gereken bir yer. Biz de gitmemiz gerektiğini anlattık. Şevket Güngör sözleriyle benim bestem birleşti ve Eser Taşkıran şarkıyı duyduğu anda kafasında tüm notalar oluştu. Bir günde şarkıyı tamamladık.” dedi.

 

 

 

 Sanat dünyasında 12 yıldır aktif olarak yer alan sanatçının eserleri şu şekilde:

- son veda
- İstanbul olsun
- gitmem gerekti
- aşkımızın tatili
- yollar senin