ANKARA’DAKİ DENİZLİLİLER DENİZLİM DERNEĞİ’NİN AİLE İFTARINDA BULUŞTU
 
Ankara’daki Denizlililerin buluşma noktası olan Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, Ankara’daki Denizlilileri, Geleneksel Aile İftarı’nda buluşturdu. Dernek Başkanı Mustafa Keysan, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Sayıştay Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa; Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Ahmet Yıldız, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, 24 ve 25. Dönem Denizli Milletvekili, önceki dönem Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Ankara Vali Yardımcısı Turan Yılmaz ve Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe’nin yanı sıra birçok bürokrat, akademisyen ve hukukçu, üniversite öğrencileri ve Denizlili hemşehriler katıldı.

Programın açılışında konuşan Denizlim Derneği Başkanı Mustafa Keysan, tüm hemşehrilerinin mübarek Ramazan ayını tebrik etti. Yaşadığımız deprem felaketlerinden dolayı buruk ve hüzünlü bir Ramazan Ayı geçirdiğimizi ifade eden Keysan, Denizlim Derneği olarak depremin ilk gününden itibaren kan bağışı, maddi ve ayni yardımlar ile yaralarımızın sarılması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. 2018 yılından bu yana geleneksel hâle getirdikleri, dernekte üniversite öğrencilerine yönelik Ramazan Ayı boyunca süren iftar programlarını, bu yıl yaşanan afet nedeniyle kurdukları iftar sofraları ile deprem bölgesinde sürdürdüklerini söyledi.

Mustafa Keysan’ın konuşmasının ardından söz alan misafirler Denizlim Derneği’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek, görüşlerini paylaştı.

Oruçlarını birlik ve beraberlik içinde açan Ankara’daki Denizlililer, program sonrası samimi bir sohbet eşliğinde hasret giderme fırsatı buldular.