Hüseyin Coşkun ilk kitabını basın mensuplarına tanıttı...

31 yaşında Adıyamanlı genç Hüseyin Coşkun; Gülner Yayınları tarafından Bulut Matbaasında basımı gerçekleştirilen kitap içinde acıları ve aynı zamanda yaşanmışlıkları anlatan başyapıt bir eser sunmuş...

Hüseyin Coşkun Kitap tanıtım, konuşmasında; “Bizim Topraklar  adlı “Acılı bir aşkın hikayesi konulu kitabımı yazmaya başladığımda, kalbimin sesini dinlediğim gibi, Babamın çektiği acıları ve abimin yaşadığı aşk hikayesini ele aldım.  

Adıyaman’a gittiğimde babamın çalışırken fotoğrafını çektim ve sonra durdum düşündüm. Babama bir ahde  vefa borcum olduğundan yola çıkarak bunu herkes görsün bilsin istedim ve kitabımı kaleme almaya başladım.

Daha önceden reklam üstüne  çalışmalar yaptığım için ve metin yazarlığımda olduğundan kendimi geliştirdim ve kitabımı çıkarmaya azmederek aylar boyunca yaptığım geçmiş ile araştırma sonucunda eserim meydana çıktı.

Çektiğim  O fotoğraf beni okadar etkilediki anlatamam.  Aşk hikayesi ise  abime ait bir hikaye ve onuda babamın hikayesi ile pekiştirerek, babamın erken yaşlarda  babasını kaybetmesi gurbet ellerde çalışması ve çabuk büyümesi ile kitabım bugünkü halini aldı. Bende iş hayatı içinde babam gibi çabuk büyümenin ne demek olduğunu ve babamın çektiklerini az çok tahmin ettiğimden genç yaşta olgunlaşan bir birey oldum. Romanımda bu duygulara muhtaç başka kalplere de tercüman olmak istedim. Bu yeteneğimi fark ettiğimden beri de çok mutluyum. Yazmaya başlamadan önce çok düşündüm. Çünkü yazmak, çok ciddi bir işti. İyi bir okuyucu olduğumu bilen dostlarım, beni bu anlamda cesaretlendirdi. Okumayı sevdiğim kadar yazmayı da sevmeye başladım. Çok mutluyum. Çünkü yıllardır hayalini kurduklarımı gerçekleştirdim. Kitabımı bitirdiğimden beri, bir borcu ödemenin huzurunu yaşıyorum..” dedi

Gelecek günlerde imza günüde düzenleyeceğini belirten Hüseyin Coşkun, projelerinin olduğunu ve başka Romanlarının geleceğini de dile getirdi.

Bu ahde vefa kitabımda babamın çektikleri ve abimin acılı aşk hikayesini öğrenmek, duyguların nasıl sonuçlanndığını bilmek  istiyorsanız kitap için iletişim numaram 0 554 442 47 46 şeklindedir  ifadelerini kullandı.