Bir çok ünlüye klip çekti şimdi sıra kendisinde

Müzik dünyasının yakından tanıdığı klip yönetmeni, fotoğraf ustası, şair ve Anadolu rock müziğinin çiçeği burnunda ismi Veysi Akkaya sözleri kendine ait olan “Aşkınla sevda yüzünden” adlı şarkısıyla adından söz ettireceğe benziyor. Elenor Plak şirketinden çıkan yeni şarkısına çok güvendiğini söyleyen Akkaya" Müzikseverler çok beğenecek. Artık yönetmen koltuğundan indim şarkılarım ile karşınızdayım" dedi.

Birçok ünlü ismin klip yönetmenliğini yapan Veysi Akkaya, ilk göz ağrım dediği bu yeni çalışmasından hayli umutlu. Hülya Avşar, Uğur Karakuş,Ceylan, Haktan, Cansever, Balık Ayhan,Kamuran Akkor,Erol Budan, Ertuğrul Polat ,Eda Avşar gibi bir çok ünlü isme klip ve fotoğraflar çeken Akkaya çıkardığı yeni şarkısına da kendi klip çekecek.
Akkaya’nın “Aşkınla sevda yüzünden” adlı çalışması Elenor müzik şirketi etiketiyle dijital platformlardaki yerini aldı.
OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın sorularını yanıtlayan Veysi Akkaya, şimdiye kadar bir çok ünlü isme klip ve fotoğraf çektiğini en çok kendi klibinde zorlanacağını söyledi. Akkaya" Hülya Avşar'da bile zorlanmadım klip ve fotoğraf çekerken. Ama kendi klibimde zorlanacağım gibi gözüküyor. Yeni şarkım tüm müzikseverlerlere armağan olsun" dedi.

Kısa sürede müzik sevenlerinin haklı beğenisini kazanan genç sanatçı hayatından oldukça memnun görünüyor.