Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 14 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Süper Mario Kardeşler Filmi (The Super Mario Bros. Movie), Mannu Çanakkale'de, Hava Muhalefeti, Renfield, Adalet, Astroscope: Bir Konser Filmi (Stargazer: Astroscope), Hadi Hayırlısı: Istakoz'un Haritası, Umay ve Ela ile Hilmi ve Ali filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.
Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Animasyondan belgesele, dramdan komediye ve korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Süper Mario Kardeşler Filmi (The Super Mario Bros. Movie), Mannu Çanakkale'de, Hava Muhalefeti, Renfield, Adalet, Astroscope: Bir Konser Filmi (Stargazer: Astroscope), Hadi Hayırlısı: Istakoz'un Haritası, Umay ve Ela ile Hilmi ve Ali filmlerinin vizyona gireceği 14 Nisan Cuma gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor.
14 Nisan Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

Ünlü video oyun serisinden uyarlanan Süper Mario Kardeşler Filmi (The Super Mario Bros. Movie), Mario'nun Prenses Peach ile güçlerini birleştirip beklenmedik bir kahramanlığa soyunmasını konu ediniyor. Aaron Horvath ve Michael Jelenic’in yönetmen koltuğunda oturduğu film, animasyon tutkunlarını maceradan maceraya sürükleyecek.
Çocukları ve animasyon severleri sinema salonuna çekecek bir diğer film Mannu Çanakkale'de, kendisini Avustralya'dan Çanakkale'ye uzanan bir serüvenin içerisinde bulan Koala Mannu'nun hikâyesini anlatıyor.
Ali Sunal, Doğa Rutkay ve Ege Kökenli gibi önemli isimlerin rol aldığı Hava Muhalefeti, bir milletvekili adayının sevgilisiyle birlikte kaçamak yapmak için tatile çıkmasını konu ediniyor. Bodrum uçağında yerini alan çifti ve diğer yolcuları bekleyen sürprizler, sinemaseverleri kahkaha tufanına davet ediyor. 
Dracula hikayesine yeni bir soluk getiren Renfield, Dracula'nın yardımcısı Renfield'ın, Karanlıklar Prensi'nden bağımsız bir hayatı arayışını konu ediniyor. Nicolas Cage’in Dracula performansıyla boy gösterdiği filmde, tarihin en narsist patronu Drakula’nın işkence görmüş yardımcısı olan Renfield’ın karşılıklı bağımlılığa son verme çabası anlatılıyor.
Özgür Bakar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Adalet, mafya ile amansız bir mücadelenin içerisine giren eski bir özel harekat çalışanının hikayesini konu ediniyor. Filmde, sınır ötesi bir operasyonda kardeşi gibi gördüğü arkadaşını şehit vermesi üzerine gözlerden uzak bir hayatı tercih eden Emir’in geride bıraktığı karanlık geçmişinin tekrar gün yüzüne çıkmasıyla içerisine düştüğü adalet arayışı anlatılıyor. 
K-Pop hayranlarının merakla beklediği Astroscope: Bir Konser Filmi (Stargazer: Astroscope), Güney Koreli K-Pop grubu Astro'nun özel konserini seyirciyle buluşturuyor.
CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 30 şehirde, 88 sinema işletmesi ve 755 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.