Kaliteli malzemeyle el emeğini birleştirerek güzel bir lezzet ortaya koyan Serince Çiğ Köfte Kızılay şubesi sahibi Hüseyin Coşkun ile lezzetin doğuşu, ortaya çıkışı ve insanların teveccühünü konu aldığı keyifli bir röportaj gerçekleştirdik…

 HABER: Ali Fikret ER

 

Kaliteli Malzeme + El Emeği ve Sonrası Mükemmel Lezzet diyerek bizlere açıklamada bulunan Hüseyin Coşkun; “Yaklaşık yedi yıldır Kızılay’da hizmet vermekteyiz. Daha öncesinde Nevşehir, Kayseri, Sivas Tokat ve daha birçok ilde şubemiz vardır. Ankara’da da 40’a yakın şubemiz de bulunmaktadır. Biz Ankara da Serince çiğ köfte olarak bir ilki gerçekleştirdik. Her şubemizde askıda dürüm olayını başlattık. Bugün durumu olan ve ya olmayanlara, ortak bir bölgemize dürüm bırakıyoruz ve ihtiyaç sahibi gelip onu alıyor. Bu şekilde yeni bir kampanya düzenledik ve bu kampanyamız gayet iyi durumda gitmektedir. Paranız olabilir olmayabilir, ama askıda dürümlerinizi gelip gönül rahatlığıyla alabilirsiniz” dedi.

 
HÜSEYİN COŞKUN: BU LEZZETİ BAŞKA HİÇ BİR YERDE BULAMAZSINIZ

Çiğ köfte yaparken röportaj yapmaya devam eden Hüseyin Coşkun; “Baharatları, kesinlikle en kaliteli ürünlerden imal ederek satışa sunmaktayız. Yapmış olduğumuz imalatın kalitesine güveniyorum. Ayrıca acı sosumuzu da kendimiz özel olarak imal etmekteyiz. Her geçen gün daha geniş topluluklara hizmet etmek ve ulaşma hedeflerimizin olduğunu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.   Kameraların önünde tepside yaptığı çiğ köfteyi tepsi ile beraber ters çeviren Coşkun; “Bakın çiğ köfte düşmezse olmuştur diyerek esprisini de yaptı.

Daha sonra hazırlanıp misafirlere verilen çiğ köfteyi orada bulunan müşteriler afiyetle yediler. Müşteriler elleriyle hazırladığı ve malzemesini formülünü sır gibi sakladığı çiğ köfteyi yerken bayıldılar diyebiliriz. Ürününü Dürüme sarıp bir kebap yapar gibi tabağında çiğ köfte sunan Coşkun; “bu lezzeti başka hiçbir yerde bulamazsanız şeklinde de açıklama yaptı…

 

CANI SUŞİ ÇEKEN DİYETİ BOZAN GÜZEL BAYANLAR SERİNCE’YE GELİYOR…

 7 den 70 e çiğ köfteyi tatmaya gelen müşteriler kameralarımıza açıklama yapmadan da geçmediler.

Birinci müşteri Enfes bir tadı var hayırlı uğurlu olsun, en azından merkez bir yerde ayaküstü veya oturarak bu lezzeti tatmak için her zaman uğruyoruz. Güzle bir çiğköftecimiz var. Dedi

Daha sonra korsan kıyafetli ve makyajı Johnny Deep’e benzeyen bir müşteri bayıldım Korsanlarda çiğ köfte yer şeklinde espri yaptı.

4 yıldır mekânın abonesi olduğunu belirten bir müşteri; “ Yıllardır çocuklarımla beraber gelmekteyim damak tadı hiç değişmedi, çalışanları çok güler yüzlü ve buraya geldiğimizde mutlu oluyoruz” Şeklinde konuştu.

Bisiklet sporu yapan başka bir devamlı bir müşteri Adıyaman çiğ köftesi lezzetli ve çok tüketiyorum.  Arkadaşlarımızla suşi çiğ köftesi var onu yemeye geliyoruz. Bu tat çoğu yerde yok insanları buraya ismi şusi olan çiğ köfte yemeye mutlaka gelsin” dedi

Bir başka müdavim ise yediğim en iyi çiğ köfteydi gece rüyalarıma girdi yarın yine geleceğim şeklinde espride yaptı.

Hatta dayanamayıp rejimi bozan güzel bayanlar şu an ikincisini yiyorum bana diyetimi bozdurdu Serince dediler

 

HÜSEYİN ÇOŞKUN SİZİ KIZILAY SERİNCE’YE BEKLİYOR

 Serince markası Avrupa standartlarında yapılan bir lezzet. Firmanın Kızılay’da şubesi en popüleri Yemek sepetinde sürekli kampanyaları da var.

Serince Çiğköfte hizmete başladığı 2005 yılından bu yana misafirlerine hijyenik ve lezzetli çiğköfteler sunmak için elinden geleni yapmaktadır. Kendi hijyenik tesislerimizde ürettiği çiğköfteleri taze olarak misafirlere sunuyor.

 

Ürünler

•      Dürüm Çiğköfte

•      Yağlı Dürüm

•      Suşi Çiğköfte

•      Porsiyon Çiğköfte

•      Piramit Çiğköfte

•      Kilo Çiğköfte

Kızılay, Ziya Gökalp Cd. No:24/a, 06420 Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 431 00 33