Erkek giyimin ‘cool’ markası Dockers®, Nişantaşı Showroom’unda gerçekleştirdiği etkinlikte 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu ve “Live Original” kampanyasını tanıttı. Dockers®, California Cool ruhunu yansıttığı parçalarla keşfedenleri büyülemeye devam ediyor!

1986 yılında Kaliforniya, San Francisco'da doğan, Casual Friday akımının mucidi Dockers®, sportif şık giyimle eş anlamlı bir dünya markası haline geldi. Konfordan ödün vermeyen şık ürünler sunmayı felsefe olarak kabul eden Dockers®, önceki gün 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu ve “Live Original” kampanyasını sunduğu bir basın etkinliği düzenledi. 

Dockers®’ın İlkbahar/Yaz 2023 kampanyası “Live Original” özgün ruhları hedef alıyor. San Francisco, California’ya özgü fikir ve insanlardan aldığı ilhamla orijinal olmanın anahtarının bir şeyi ilk defa başarmak olmadığını göstermenin bir yolu olarak ortaya çıkan kampanyada; Dockers® Crew’ın Avrupa ve ABD’deki en yeni üyeleri NBA Oyuncusu Jordan Poole, profesyonel kaykaycı Lil Dre, profesyonel BMX sporcusu Matthias Dandois ve aktivist sörfçü Maud Le Car yer alıyor.

Dockers® Showroom’da gerçekleşen etkinlikte markanın “California Cool” ruhunu yansıtan şık ve rahat parçaları büyük ilgi çekti. ‘Live Original’ kampanyasıyla hayatı istediği gibi yaşayan ruhlara hitap eden Dockers®, yeni sezonda da konforundan ödün vermeden şıklığa ulaşmak isteyenlerin tercihi olacak.

Dockers® hakkında: 

Dockers®, 35 yıldır chino pantolonlar için standardı belirliyor. İlk olarak 1986 yılında Kaliforniya, San Francisco'da üretilen bu Amerikan klasiği, rahat giyim tarzının kalbinde yer alıyor ve erkeklere her ortamda giyebilecekleri kaliteli ürünler sunuyor. Üzerine düşünülmüş yenilikler ve anlamlı detaylar bir trende değil, bir amaca hizmet ediyor. Bugün Dockers® Amerika’nın en sevilen chino’su olmaya devam ediyor ve kalite, üstün konfor ve çok yönlü bir tarz vaadinden ödün vermeden geniş bir giyim ve aksesuar yelpazesi sunuyor. Boyama ve apreleme işlemlerinde kullanılan suyun yüzde 73 oranında tasarruf edilmesini sağlayan bir işlem olan Dockers® Water