Dünya Gençlik Konseyi Ege Bölge Başkanlığına genç iş insanı Sadık Acar getirildi. Konseyin Ege Bölgesindeki çalışmalarını yürütecek olan genç Başkan,bölge de gençlerin istihdamına da yardımcı olacak.

7 ülke ve Türkiye genelinde bir çok ilde temsilciliği bulunan Dünya Gençlik Konseyinde yeni atamalar yapıldı. Faaliyet Alanı İş ,eğitim öğrenim ve meslek edinme dayanışma kuruluşu olan Dünya Gençlik Konseyi Kamu yararına çalışmak, uluslararası alanda projeler üretmek geliyor.

Türkiye'nin turizm ve öğrenci bölgesi olan Ege Bölgesine yeni atama gerçekleştirildi. Dünya Gençlik Konseyinin Ege Bölge Başkanlığına bölge de sevilen ve saygın iş insanı Sadık Acar getirildi. Dünya Gençlik Konseyi Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Abdullah Türkay tarafından yapılan açıklama da Ege Bölge Başkanlığına Acar'ın getirldiği ve konseyin bölgedeki çalışmalarını yürüteceğini söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dünya Gençlik Konseyi Ege Bölge Başkanı Sadık Acar'da bölge gençlerini tek çatı altında toplamak istediklerini ve gençlere yönelik çalışmalara hız vereceklerini dile getirdi. Acar '' Dünya Gençlik Konseyi çatısı altında artık hizmetlerimize devam edeceğiz. Bölge gençlerini özellikle projeler ile tanıştırarak ülkemize ve vatanımıza faydalı birer birey olmalarını sağlayacağız. Başta İzmir olmak üzere Ege'de bütün gençlerimizi aynı çatı altında toplayarak geleceklerine bir nebze de olsun faydamız dokunsun istiyoruz'' dedi.

Sadık Acar Kimdir :

Ege bölgesinde saygın ve sevilen bir iş insanı olan Sadık Acar başta turizm,inşaat ve hizmet sektöründe yatırımları bulunuyor. Acar'ın aynı zamanda Koton Francaising bayiliği bulunmakta. Balıkesir Üniversite mezunu olan genç iş insanı bir çok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almıştır.