Haber; Cansel YILDIZ

Tokaç, Sohbet eşliğinde gerçekleşen toplantıda Gelecek Partisi’nin seçim politikalarıyla alakalı çalışmalarını ve dürüst adam gelecek sloganını basın mensuplarına anlattı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Tokaç altılı masayla alakalı açıklamalarda bulundu.

DÜRÜST ADAM MOTTOSU İLE YOLA ÇIKTIK

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç; ‘’Dürüst Adam gelecek” mottosuyla yola çıktık. Biz de tüm partiler gibi Genel başkanımızı Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Bu anlamda onu destekleyebilecek bir kampanya başlatıldı.

Sokak röportajları aracılığıyla halkımıza sorduğumuzda ön plana çıkan en önemli şey dürüstlük. Bununla alakalı genel başkanımızı geçmişte hafızalara yer etmiş çalışmaları mevcut. Biz de “Dürüst adam gelecek” ifadesiyle genel başkanımızın cumhurbaşkanı adayı olmasını istiyoruz ve bunu arzuluyoruz.’’ dedi.

''Genel başkanımız kampanyaya acaba olur mu? diye yaklaştı. 21 Ağustos’ta altılı masa toplantısı var. Bizde altılı masa toplantısı öncesinde bu kampanyayı özellikle başlattık. Artık masada cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili birtakım konuların gündeme gelmesi olağan. Genel başkanımız bu konuda bize herhangi bir olumsuz tavırda bulunmadı. Gayet de memnun.'' dedi.

 

BİZİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN ADAY DAVUTOĞLU

Altılı masa şu anda tam anlamıyla bir ittifak değil. Altılı masa şu anda toplumsal bir uzlaşı masası. Toplumsal uzlaşı masasında belli kararlar çıktı. Altılı masa içerisinden birkaç ittifakta çıkabilir. Altılı ittifakta olabilir beşli ittifakta olabilir üçlü ittifakta olabilir. Masanın son toplasından sonra şeklini verebileceğimizi düşünüyorum” dedi.