Geçtiğimiz Mayıs ayında açılışını gerçekleştirilen Merr Beauty VIP merkezi Tunalı’da hizmet vermeye devam ediyor…

Merih Özdemir ile bu ayrıcalığı yaşamak isteyen herkes Merr Beauty VIP’yi tercih edebilir diyerek yaptığı açıklamada; “Bu sektörde 2013 yılından bu yana bir çok alanda gelişimi her daim takip ederek, en iyi hizmeti emin ellerde güvenle, güler yüzle, hijyene önem vererek son teknolojik cihazlarla danışanlarıma sunuyorum. Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Michelangelo’nun resim yaptığı, Beethoven’in beste yaptığı veya Shakespeare’in şiir yaptığı gibi süpürün o sokakları. O kadar güzel süpürülsün ki, gökteki ve yerdeki herkes durup burada dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş desin. Yani hangi alanda iş yaparsan yap işini çok iyi yapmalısın, yad a o işi hiç yapmamalısın. Benim mantığım bu ve her zaman gelişimi takip edip bilgiye ve yeniliğe doymamak gerektiği düşüncesindeyim” şeklinde konuştu.

HİZMETTE KALİTE MERR BEAUTY VIP...

Merr Beauty VIP Güzellik Salonu’nda lazer epilsayon, cilt bakımı (hydrafacial), dövme silme, hyraluron pen dolgu, kirpik lifting, ipek kirpik, kalıcı makyaj, leke tedavisi, yeni nesil cilt bakım onarım hizmeti veriliyor.

Merkezlerinde bay ve bayanlara güzellik hizmeti verdiklerini belirten Uzman Merih Özdemir;  “Ark sistem yeni nesil cilt bakım ve onarım cihazımız ile; dudak üstü barkot çizgileri, dudak lips, kaş kaldırma, kulak yanı kırışıklık, göğüs toparlama, karın, göbek, deri fazlalığı toparlama, sıkılaşma, yaşlılık lekeleri, el üstü yenileme, dekolte ve boyun toparlama, göz kenarları yağ bezesi, göz kapakları yaz bezesi, tavak derisi, vücut çatlakları, selülit, ameliyat izi ve iyileşmeyen yaralar, kronik el ayak çatlakları, siğil, nasır, saç köklerini canlandırma, egzama, mantar ve sedef gibi cilt problemleri, aşırı terleme sorunu, yüz toparlama lift etkisi, düşük göz kapağı, göz altı torbaları, kırışıklık ve çökmesi, akne ve gözenek sıkışması, cilt yenileme, gıdı sarkması, toparlama, kaz ayakları ve kırışıklık giderme hizmeti veriyoruz” dedi.