AYLA TOKMAK / SON İNTERNET HABER

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne bağlı (KYK) Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör "kazası" meydana geldi.

16 kişinin bindiği asansör iddiaya göre üst katlardan düştü. DHA'da yer alan habere göre, asansörden çıkmakta zorlandığı sırada sıkışarak hayatını kaybeden Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş'ın olduğu öğrenildi. Ertaş'ın ailesine haber verildi.

Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4'üncü Sınıf Öğrencisi Zeren Ertaş'ın hayatları, kurtarılan yerlerdeki sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi.

Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

      VALİ AÇIKLAMA YAPTI: BAKIMI YAPILMIŞ
Aydın Valisi Yakup Canbolat, "Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Olaya müdahale edildi. Kurtarılan 15 hastanede sağlık durumunda bir sorun yok. Maalesef bir öğrencimizi kaybettik. Ekiplerimiz bölgede. Asansörün 21 Eylül'de tamamlandı. Ama biz Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma, idari soruşturma da başlatılıyor. Konuyu her yönüyle araştırıp inceleyerek başlatıyoruz" dedi.
Bir grup öğrencisi de Atatürk Kent Meydanı'nda sloganlar atarak olaya tepki gösterdi.