Eşsiz Ege Denizi manzarasına sahip Bodrum’un etkileyici resortu Mandarin Oriental, Bodrum, misafirlerini, bütüncül bir yaklaşımla hazırladığı wellness ve spa ritüelleri, doğada açık hava spor aktiviteleri ve özel etkinlikleri ile ruhsal ve bedensel iyileşmenin keşfine çağırmaya devam ediyor. Mandarin Oriental, Bodrum son olarak daha sağlıklı ve zinde bir yaşama katkı sağlamak üzere İtalya merkezli fitness ekipmanları üreticisi Technogym işbirliği ile düzenlediği “Technogym Workout” etkinliğiyle iki gün boyunca otel misafirlerine ve rezidans sakinlerine spor ve iyi yaşam aktiviteleri konusunda özel bir deneyim yaşattı.

 Technogym Master Eğitmeni eşliğinde 45 dakikalık özel bir egzersiz ile başlayan etkinlik bu egzersize özel olarak tasarlanmış bir brunch  ve iyi yaşam sohbeti ile devam etti. Uzman Eğitmen ile yapılan antrenmanda katılımcılar kas doku inşası, kuvvet artışı ve kemik sağlığı üzerine çalıştı. Antrenman sonrasında Diyetisyen Cenk Özyılmaz ise egzersiz çeşitlerine göre uygulanması gereken beslenme programı, spor yapan kişilerin beslenme düzeninde uygulaması gerekenler ve hatalar konusunda yaptığı sunum ile katılımcıları bilgilendirdi. Mandarin Oriental, Bodrum Executive Şef’i Berk Alpay’ın etkinliğe özel olarak hazırladığı menüde kas oluşumunu ve yağ yakımını destekleyen protein ağırlıklı sağlıklı atıştırmalıklar, taze meyveler ve detoks suları yer aldı. 

 Mandarin Oriental, Bodrum, zihin-beden dengesini hedefleyen bütünsel sağlık ve farkındalık konusundaki özel programlarına sezon boyunca devam edecek. 

Mandarin Oriental, Bodrum Hakkında

Mandarin Oriental, Bodrum; Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlanmaktdır. Resort, 100 yıllık zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir yamaç üzerine farklı seviyelerde inşa edilmiş yapılarıyla bölgedeki en geniş ve ferah konaklama alanına sahip olup tamamı teras veya balkona, belirli bir kısmı ise özel bahçe ve sonsuzluk havuzuna sahip oda, tam donanımlı ve özel mutfaklı apartman dairesi, süit ve villa olmak üzere toplam 132 adet konaklama ünitesinden oluşmaktadır. Yenilikçi ve gastronomik mutfağın sergilendiği restoran ve barlara ek olarak, 2.700 m2 üzerine kurulmuş Spa merkezi, grubun ödüllü spa konseptini Mandarin Oriental’a özgü holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sunmaktadır. Ayrıca çeşitli organizasyonlar için uyarlanmış etkinlik alanları, bölgenin en lüks markalarının bir araya geldiği alışveriş alanı, özel kum plajları ve geniş bir alana yayılmış dinlence imkanlarıyla Resort, stili ve kişiselleştirilmiş lüksü bir araya getirerek kusursuz bir keyif noktası haline gelmiştir.

 Mandarin Oriental Hotel Group Hakkında

Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 24 ülke ve bölgede, her biri grubun Doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 36 oteli ve yedi rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.

 Mandarin Oriental ile ilgili görselleri http://www. mandarinoriental.com internet sitesinin Medya bölümündeki Fo toğraf Galerisi sekmesinden indirebilirsiniz. Daha detaylı bilgiyi Sosyal Medya kanallarımızda bulabilirsiniz.