Erotizmin Doruklarında Bir Kitap. Gizemli Sahibe Afitap  Yaşadıklarını Kitabı “Sahibe” de Anlatıyor…

“Bilmeyenler için söylüyorum, ben bir sahibeyim. O sebepten ya da bu sebepten kendi aciz bedenlerine hapsolmuş, bu dünya düzeninin içinde sıkışıp kalmış köle ruhların kurtarıcısıyım ben.

 Size nasıl sahibe olduğumu anlatayım mı? Harlanmış bir çelik gibi sert yüreğimin bu kadını nasıl hükmeden biri haline getirdiğini, tozlu sandıklara gömdüğüm hatıralarımdan öğrenmek ister misiniz? Anılarımın, ateşin yalımları gibi ruhumu ve karakterimi yakarak nasıl olgunlaştırdığını dinlemek ister misiniz?

 

Hadi başlayalım o zaman…”
Gizemli yazar Afitap’ın kitabı raflardaki yerini aldı.
Bu kitap, bilmediğiniz, belki de bilip kendinize bile itiraf etmekten çekindiğiniz farklı bir dünyanın kapılarını masalımsı bir anlatımla sizlere açıyor.

Bu dünyada şiirsel dilde bir yolculuğa çıkarken, aynı zamanda Türk Kadınının karşılaştığı bütün zorluklara rağmen nasıl ayakta kaldığını, yaşadığı bu badirelerden nasıl güçlenerek çıktığını sanki o anları siz de yaşıyormuşçasına okuyorsunuz.

İlk kitabı ile ruhunuza bir şekilde dokunmayı başaran bu yeni yazarın “Sahibe” adlı kitabını seçkin kitapevlerinden ve online satış mağazalarından bulabilirsiniz…

Sahibe Kitabını Satın Almak İçin Aşağıdaki Fotoğrafa Tıklayabilirsiniz.