Başak Polat: Fovimarlo Dijital Medya Hizmetleri hangi hizmetleri kimdir? Öncelikle okurlarımıza tanıtalım.

-Fovimarlo Dijital Medya aslında yapmış olduğu hizmetleri adında barındıran bir firmadır. Bir markanın dijitalde ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet sunmaktadır. Marka adımız Fotoğraf, Video, Marka ve Logo’dan esinlenerek oluşmuştur. Dijital Pazarlama, Web Sitesi Tasarımı, Sosyal Medya Yönetimi, Kurumsal Kimlik, Mobil Uygulama da vermiş olduğumuz başlıca hizmetlerdendir.

Başak Polat: Ne zamandan beri hizmet vermektesiniz?

-2021 yılında kurulmuş bir dijital medya ajansıyız. Ancak bu alanda bilgi birikimimi ve deneyimimizin yıllar öncesine dayandığını söyleyebiliriz.

Başak Polat: Fovimarlo Dijital Medya olarak müşterilerinize ne gibi hizmetler vermektesiniz?

-Bir markanın oluşum aşamasından itibaren hizmet vermeye başlıyoruz. Marka ismi ve logo tasarımı ile başlayan markalaşma sürecinde kurumsal kimlik tasarımı, sosyal medya yönetimi, web sitesi tasarımı, grafik tasarım hizmetleri, seo hizmeti ve dijital pazarlama hizmeti sunuyoruz. İşletmenlerin dijital varlığını güçlendirmeyi hedefliyoruz.

Başak Polat: Sosyal medya hesabınızı incelediğimde referanslarınız güçlü ve epey başarılı işlere imza atmışsınız. Başarınızı borçlu olduğunuz unsurlar nelerdir?

- Sosyal Medya Platformlarının dinamiğinin ne kadar hızlı değiştiğinin hepimiz farkındayız ve değişen bu dinamiğe adapte olduğumuzu söyleyebiliriz. Ayrıca bir diğer önemli olan konu ise birbirlerine uyumlu tasarımlar üretmek ve bunların açık ve anlaşılır şekilde olmasıdır. Biz yönetmiş olduğumuz sosyal medya hesaplarında bir iki unsura çok önem veriyoruz. Dijitalleşmenin her adımında markalarımıza yanında ve destek olmak için çalışıyoruz.

Başak Polat: Çalışma ekibiniz hakkında bilgi verir misiniz?

-Tabiki şu an beş kişilik bir ekibiz, bir arkadaşımız sadece grafik tasarım işerine, bir arkadaşımız sosyal medya uzmanı, bir arkadaşımız fotoğraf, video çekim ve montaj uzmanı, bir arkadaşımız seo ve dijital pazarlama uzmanı, bende yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. Aslında hep bir bütün olarak ve uyum içerisinde çalıştığımızı söyleyebiliriz. Yani bir iş üreteceksek herkesin o işte mutlaka bir payı oluyor. Bu nedenle genelde ortaya profesyonel ve kreatif bir takım işi çıkıyor.

Başak Polat: Sizce başarı nedir?

-Başarı, hedeflerinizi gerçekleştirdiğinizde veya bir konuda ilerleme kaydettiğinizde hissettiğiniz tatmin duygusudur. Başarıda rakipler belki değil ama sizi sevenlerin yada iş ortaklarınızında mutluluğa ortak gerekir. Başarı, herkes için farklı şeyler ifade edebilir. Bazıları için, iş hayatında yükselmek veya büyük bir projeyi tamamlamak başarıdır. Diğerleri içinse, bir spor müsabakasında kazanmak veya kişisel bir hedefe ulaşmak başarılı olmak anlamına gelebilir.

Başak Polat: Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mıdır? Varsa bunlar nelerdir?


- Teşekkürler, sizler aracılığı ile markamızı anlatma şansı bulduk. Umarım doğru hedef kitleye ulaşır.


Saygılarımızla,

Hazalcan Elersu

Yazılım Uzmanı

05556259605

Web Sitesi: www.fovimarlo.com