Yöresel ürünlerin yer aldığı mini fuar 20 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Çeşitli illerden fuara gelen firmalarda yöresel gıdaların yanı sıra hediyelik ürünleri de Ankaralıların beğenisine sunuluyor.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel ürünler ve hediyelik ürünler Kızılay Yüksel caddesinde halkla buluştu. Yoğun ilgi gören fuarda çeşitli şehirlerden farklı ürünler yer aldı.


Karanfil caddesinde açılan fuarda doğal taş sıkım, soğuk sıkım zeytinyağ,ı sıfır dezi yağların yanı sıra organik siyah zeytin var. Kahverengi çekirdekli zeytinleri tadanlar afyon sucuklarının doğallığına da bayıldılar. Firma yetkilisi doğal bağırsakta doldurulan ürünlerimizde ver hiçbir katkı maddesi yok dedi


Çörek otu yağı, sigara içenler tavsiye olunuyor. Sigara içenlerin boğaz ve ciğerlerini temizleyen bu yağın yanında, Adıyaman nanesi gibi birçok ürünlerde yer alıyor. Doğal yöresel ürünler bal grubu kendi üretimini satan firma sahipleri uygun fiyat ile müşterilere satış yapıyorlar.


Peynir çeşitlerinin bulunduğu reyonlarda tereyağı yayladan geliyor ve tadı çok farklı.
20 gün daha burada karanfil sokaktayız diyen firma sahipleri. Sade ve organik ürünleri beğenen vatandaşlar ürünlerimizden beğeni ile tadıyorlar dediler.