Ada Gross Altındağ ilçesinde muhteşem bir açılış ile vatandaşlarla buluştu. Mağazanın açılışına ilk gün binlerce müşteri akın ederken Ada Gross kurdele kesimini Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankaralılar Derneği başkanı AHİD Hilmi Yaman, Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı ve ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz ile mağaza sahibi ve aynı zamanda ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Gürel birlikte gerçekleştirdiler...

ATO Başkanı Gürsel Baran ATO Meclis Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Meclis Üyesi Ali İhsan Gürel’in Altındağ’da faaliyete başlayan işletmesinin açılış törenine katılarak, hayırlı kazanç dileklerini iletti.

Bando eşliğinde yapılan açılış töreninde yüzlerce kişiye döner-ekmek ve içecek ikramı yapıldı. ATO başkanı Gürsel Baran kurdeleyi keserken yaptığı açıklamada “İlk defa bir market açılışına gelmekteyim.

Ekonomide bu kadar badire ve sıkıntının içinde bu kardeşimiz büyük risk aldı ve burada 100 işçi kardeşimize ekmek verecek. . Aileleri ile birlikte bu market sayesinde 500 kişi sebeplenecek ve buradan geçinecekler.  Hayırlı bol kazancalar diliyorum hem kendisine,  hem de buradan evine ekmek götürecek olan çalışan kardeşlerime” dedi.  

Ankara Ticaret Odası Meclis Başkanı ve ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz ise Ali İhsan Gürel çok değerli bir yatırım yaptı şeklinde açıklama yaparak, “Uygun fiyatla müşterilerin tedarik yapabileceği bir market açılışı gerçekleştirdik. anaTicaret odası meclis üyesi kardeşimizin bu yatırımı yapması da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Bu kentin değerli işadamlarından birisi olan Ali İhsan’ı bu yatırımından dolayı tebrik ediyor ve hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ankaralılar Derneği başkanı AHİD Hilmi Yaman, bu denli krizlerin olduğu dönemde böyle muhteşem bir mağazanın açılması onur verici. Ankaralılar Derneği Genel başkanı olarak Ali İhsan kardeşimize son derece müteşekkiriz. Ben esnafım ve Ankara’ya yapılan her şeye taş üstüne taş koyana teşekkür ediyorum şeklinde konuştu...

Alışverişe gelenler Ada Gross’un çok güzel bir market olduğunu dile getirerek, fiyatlar makul, iyi bir yerde, vatandaş kazanıyor, market büyük ve fiyatlar çok uygun dediler.  Çevredeki esnafsa çeşitlilik ürün halkımız için bu hizmet çok güzel şeklinde ifade kullandılar.

3000 m2 satış alanı üzerine kurulu 100 personel ile hizmet vermekte olan market  Bölgesel olarak hareketliliğe değer kattı ve  hem toptan hem perakende hizmet etmekte.