Anadolu Aktüel  - M&L Magazin life - Ankara Ses dergilerinin sahibi ayrıca;  Serbest Gazeteciler derneği genel başkanı Serap Turgut basın mensupları ile Beşevler LoopHole Booze&Bite Fun performans katında ’da, Etkinlik ve Organizasyon müdürü Aysun Mutlu’nun ev sahipliğinde pazar kahvaltısında bir araya geldiler…

Turgut Medya bünyesinde bulunan dergilerine basın mensuplarına  ve gelen katılımcılara LoopHole Booze&Bite Fun performans katında size hizmet vermekten duyduğumuz onuru sizlerle paylaşmak isterim diyerek sözlerine başlayan Etkinlik ve Organizasyon müdürü Aysun Mutlu; “ Bütün burada bulunan yayın kuruluşlarımızın değerli olduğu gibi bu üç gözde dergimizi de tanıtım amaçlı birlikteyiz.  Çok kıymetli değerli yayınlarınızın her ay içinde olmak için yoğun bir şeklide de koşturduğumu da belirtmek isterim. Medya yönetimine de bana ayırdıkları yer için sonsuz teşekkür ediyorum. Kurucu ve yönetici Fuat Turgut beyde bu gün aramızda ayrıca ona da çok teşekkür etmek isterim. Bu dergilerle birlikte DEK&S isimli bir proje var tüm Türkiye ve dünyaya harika mesajlar verecek. Bu proje ile eğlence, kültür, magazin, aktüalite, sanat ama en çok bilgilenme ve öğrenme, motivasyon ile insanlara hayata sımsıkı sarılmayı öğretecek bir Serap Turgut var. Kendisini alkışlar ile sahneye davet ediyorum” dedi.

BASIN MENSUPLARI BİR ARADAYDILAR…

Serap Turgut yaptığı açıklamada; “Hem sivil toplum kuruluşu olarak hem Medya - Basın Kuruluşlarımız A.AKTÜEL A.SES VE M&L MAGAZİN LIFE DERGİLERİ Turgut Medya bünyesinde, bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. LoopHole Booze&Bite Fun performans katındaki bu güzel Ev Sahipliği için tüm çalışanlarına ama özellikle bize bu güzel mekânı kazandıran Kıymetli Vedat Derekaya’ya İşletme Müdürü. Deniz Beyefendiye, aramızda büyük bir bağ oluşmasını sağlayan TRT Seslendirme Sanatçısı, diksiyon ve nefes eğitmeni dostum Aysun Mutlu’ya, DJ Fatih Kanmaz'a, beni kırmayıp programımıza katılan sevgili Sanatçımız Söz ve Beste yazarı Cüneyt Özgür 'e teşekkür ederim” dedi.

ANKARA MEDYASININ GÜÇLÜ SESİ SERAP TURGUT’TAN DEV PROJE…

Bir basın kahvaltısında buluşmuş olsak da bugün sizlere DEK&S projesi ile alakalı küçük bir bilgilendirme yapmak isterim diyerek sözlerine devam eden Serap Turgut; “ Önce Ankara'da sonra tüm Türkiye'de sahnelenmek üzere hayatı iz bırakanların sahnesi olacak. Kültür, sanat, etkinlik, seminer, söyleşi hepsi bu sahnede birleşecek. Çok kısa zamanda kendinizi ön sıradan izleyeceksiniz. Herkesin konuşma, kendini ifade etme hakkına sahipken, düşüncelerini eksik kalan taraflarını nereden nereye dedikleri, ülkeleri; dünya insanları için sanatsal çalışmaları olsun farkındalık programı olsun hepsi bu sahneden seslenecek. Seçilmişlerin değil fırsatı kovalayanların sahnesi olacak bu sahne.  Bugün burada olduğunuz beni yalnız bırakmadığınız için Turgut Medya ailesi olarak hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde sözlerini noktaladı.

ANKARA MEDYASI VE STK’LAR BU KAHVALTIDAYDI…

Serap Turgut katılımcıları da tek tek selamlamadan önce Cüneyt Özgür beni kırmayıp sahneye çıktığı için çok teşekkür ederim. Böyle güzel insanları bir araya getirmek bana nasip oldu. Kendimi çok şanslı hissediyorum diyerek tüm katılımcıları kaynaşması için birbirlerine tanıttı.

Kahvaltıya gelenler arasında; “Turgut medya  imtiyaz sahibi/Polatlı Amerikan kültür dil okulu kurucu sahibi/ata otel ottamon mansıon sahibi  dilbilimci-eğitimci&yazar Fuat Turgut Kırşehirliler vakfı genel başkanı Tuncay Tekay, Başkent Postası muhabiri  Alı Fikret Er,  Cansel Yıldız, Reklam koordinatörü Ezgi Acar, TIYAT genel başkanı Mehmet Altıparmak,  TÜSİAV Başkan yardımcısı Kutlu Tamay ve eşi Aysu Tamay, Gazeteci & yazar Kadriye Ciritci, Kanal başkent  sahibi Ramazan Ceylan, Polatlı postası imtiyaz sahibi Aykut Kaya, Türk news medya sahibi, Turgut medya İç Anadolu Bölge koordinatörü Mehmet Arslan, GR event organizatörü Furkan Bulut ve yerel basın mensupları davetlileri bulundular.

 LoopHole Booze&Bite Fun performans katında çekilen fotoğraflardan bazı kareler...