Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Nilüferler yetişiyor eğitime destek fonu projesi yararına, gelirinin tamamı projeye aktarılmak üzere, Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezinde, “ Anlatılan senin hikayendir” oyunu sergilendi. Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Aras’ın yönetmenliğini yaptığı, Cengiz Toraman’ın yazdığı ve Levent Üzümcü ile birlikte oynadığı oyun Ankaralılar tarafından büyük ilgi gördü.
Etkinlikte bir konuşma yapan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Allıoğlu yaptığı açışılış konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleriyle başladı;

“Bir millet ilim, anlayış ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin o zaferlerin devamlı sonuçlar vermesi ancak irfan (bilmek, anlamak) ordusuyla geçerlidir. Bu ikinci ordu olmadan birinci ordunun kazançları ölüdür.”

Allıoğlu konuşmasına şöyle devam etti;
Nilüferler yetişiyor eğitime destek fonu bundan on yıl önce 2012 yılında bir şehidimizin çocuğuna, bir şehit çocuğuna vererek başlattığımız bu projemiz olup, bugün çığ gibi büyüdü ve bir eğitim seferberliğine dönüştü.
Bir öğrenciye vererek başlattığımız bu proje bugün yüzlerce öğrencinin hayatına dokunuyor, yaşamlarında aydınlık bir pencere açıyor. Yıllar boyunca öğrencilerin eğitim hayatlarında ki başarılarıyla mutlu olduk, gururlandık, duygulandık. Gerçekten bu hislere bu duygulara paha biçilemez. Nilüferler yetişiyor projesi 2017 yılında Türk sanayici ve işadamları vakfı (TÜSİAV) tarafından eğitime destek ödülü ne layık görüldü daha sonra, 2019 ve 2022 yıllarında eğitimin Çınarları ödülleri ile taçlandırıldı. Yaptığımız işin fayda sağladığını, toplumda fark yarattığını ve toplumun her kesiminde takdir edildiğini bilmek tabii ki bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bu motivasyonla çalışmalarımıza daha yüksek bir heyecan ile sarılıyor daha fazla öğrencimizin hayatına dokunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz, Nilüferler yetişiyor projemizi güzel vatanımızda okumak isteyen eğitime erişmede zorlanan tek bir öğrenci kalmayana kadar devam ettirmeye kararlıyız. Bugün olduğu gibi gelirinin doğrudan Nilüferler yetişiyor eğitime destek fonuna aktarılmak üzere etkinlikler düzenlemeye, çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Yenimahalle Belediyesi salonlarını bu proje için bize tahsis ettiler kendilerine teşekkür ediyorum. Günün anısına kendilerine plaket takdim etmek ve konuşmalarını yapmak üzere Yenimahalle Belediye başkanı Fethi Yaşar’ı sahneye davet etti. Sahneye gelerek bir konuşma yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu tarafından günün anısına bir plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından teşekkür eden Yenimahalle Belediyen Başkanı Fethi Yaşar bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada sanatın önemini şu sözleriyle ifade etti;


Güzel bir amaç için ve sizlerle birlikte güzel bir oyun İzlemek için buradayız. Ülkelerin değeri sadece mali konularla artmıyor. Kültürle artıyor, sanatla artıyor, çevreyle artıyor. Bunu yapabilen ülkeler gelişmişliğin üst sıralarında yer alıyor, yapamayanlar ise alt sıralarda kalıyorlar. Yazan çizen sanatçıdan korkmayınz. Çünkü onlar emekçilerdir. Onların yazılarına, çizilerine İdareciler olarak bizler duyarlı olursak Türkiye’nin geleceği de o kadar aydınlık olur. Mustafa Kemal Atatürk eğitime ve sanata çok önem verdi. 1923 yılında operayı kurdu. Sanatı ve sanatçıyı yaşatalım. Sanata, sanatçıya değer vermekten korkmayalım. Ankara’nın en büyük Tiyatro salonunda sizlerle beraber olmaktan onur duyuyorum dedi.
Etkinliğe çok sayıda Genç Girişim ve Yönetişim Derneği üyesi katılarak destek verdi. Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı Başkanı Veli SARITOPRAK ve eşi Nermin SARITOPRAK ile oyunu izlemek üzere etkinlikte hazır bulundu. Anlatılan senin hikayendir oyunu konuklara keyifli anlar yaşattı. Programın sonunda Levent Üzümcü ve Cengiz Toraman’ a çiçek takdim eden Nezih Allıoğlu sanatçılar ve salonda bulunan konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.