Mamak Belediyesi ev sahipliğinde; Mamak Çorumlular Federasyonunu Ercan Aksu ve yönetim kurulunun düzenlediği İftar yemeğine Belediye Başkanı Murat Köse’nin konuşması damga vurdu...

Mamak Çorumlular federasyonunu tarafından düzenlenen ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin ev sahipliği yaptığı İftara Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra eski dönem milletvekilleri, kurum daire başkanları, Mamak müftüsü Celil Karaca ve mahalle muhtarlarında olduğu 500 kişilik bir davetli topluluğu katıldı.

Belediye Başkanı Murat Köse; Gelen konukları selamlamasının ardından, çok değerli hemşerilerim diyerek başladığı konuşmasında; “ Her akşam farklı bir iftarlara katıldığımdan buraya anca yetişebildim bu yüzden hakkınızı helal edin. Rabbime hamd ediyorum ki, iki yıllık bir pandemi döneminden sonra böyle iftarları beraber yaşıyoruz ve ramazan akşamları artık çok şükür birlikteyiz. Bunlar özlediğimiz muhabbetler. Ama hayat böyle işte önce zorluklar sonra ise kolaylıklar var hayatımızda. Rabbim inşallah bayrama ulaştırsın ve şimdiden hepinizin bayramını kutlarım” dedi.

BAŞKAN MAMAK’TA ÇORUM FESTİVALİ SÖZÜ VERDİ…

Mamak belediye başkanı Murat Köse Eşinin Çorumlu olduğunu belirterek başladığı konuşmasında;  30 yıldır Çorumlu eşimin durumundan sorumlu biri olarak sizinde hemşeriniz olmak büyük bir mutluluk benim için. Sonuçta Çorumluyuz Birbirimizden Sorumluyuz. Ramazanın kıymeti bu akşamlarda beraber olunca daha da öne çıkıyoruz. Böylece değer ve inançlarımıza daha da sahip çıkacağız. Biz bu topraklar da farklı kültürlerden gelen kişiler olarak yaşıyoruz ama hep birlik ve beraberlik içindeyiz. Biliyorsunuz festivaller yapmaya başladık.  Millet bahçesinde bu etkinlikleri yapmaya da baharda devam edeceğiz. Allah nasip ederse bu yaz Mamak ta bir Çorum festivali yapacağız. Aynı zamanda geceler de yapıyoruz istiyoruz ki derneklerimizin yaptıkları bu tür etkinlikleri yeni nesillere aktaralım” şeklinde konuştu.

Mamak’ta yaşayan Çorumlular Başkan Köse’nin konuşmasından duygulandıklarını sık sık başkanı alkışlayarak gösterdiler.

BAŞKAN MURAT KÖSE: BU BİRLİKTELİK KIYAMETE KADAR ARAMIZDA DEVAM ETSİN…

İstiyoruz ki birlik beraberliğimiz daim olsun diyerek sözlerine devam eden Başkan Köse; “ Hep beraber değerlerimize Kızılelma gibi sahip çıkacağız, çünkü geçmişi olmayanın geleceği olmaz. Bu birliktelik kıyamete kadar aramızda devam etsin. Al bayrağımız kıyamete kadar dalgalanacak. Devletimiz kıyamete kadar var olacak.  Gece gündüz sizler için çalışıyoruz,  Mamak halkına hizmet etmek benim için büyük bir onur. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyor Şeyh Edebali. Biz bu öğüte uyuyoruz sizlerle varız ve var olmaya devam edeceğiz,  hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.