Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde kültür ve sanat etkinlikleri ile birçok faaliyetini dijital ortama taşımayı sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan “Başkent Bülteni”nin üçüncü sayısı ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın hazırladığı “Başkent Kültür ve Sanat” bülteninin ikinci sayısı dijital ortamda yayımlandı. Birbirinden renkli içerik ve haberlerin yer aldığı iki bültene Ankara Büyükşehir Belediyesinin web sitesinden ve Başkent Mobil uygulamasından da ulaşabiliyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığının aylık olarak yayımladığı ve 24 sayfadan oluşan “Başkent Bülteni”nin üçüncü sayısı çıktı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın açıkladığı projeler ile faaliyetlere ilişkin haberlerin yer aldığı Başkent Bülteni pandemi sürecinde dijital ortama da aktarılırken, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve 84 sayfadan oluşan “Başkent Kültür ve Sanat” bülteninin ikinci sayısı da Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi ve Başkent Mobil uygulaması üzerinden Başkentlilerle buluştu.

 

ZENGİN İÇERİĞİ İLE BAŞKENT BÜLTENİ YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Başkentlilerin severek okuduğu “Başkent Bülteni” metro istasyonları ve otobüslerde ücretsiz dağıtılırken, pandemi sürecinde ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle herkesin okuyabilmesi için elektronik ortama taşındı.

Dünyanın her yerinden Büyükşehir Belediyesi resmi internet sayfası https://www.ankara.bel.tr/bulten/2020/03.pdf adresinden ya da Başkent Mobil üzerinden takip edilebilen Başkent Bülteni zengin içeriğiyle dikkat çekiyor.

 

KÜLTÜR VE TARİH KOKAN BİR BÜLTEN: BAŞKENT KÜLTÜR VE SANAT

Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan aylık “Başkent Kültür ve Sanat” bülteninin ikinci sayısını Ankaralılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, 84 sayfadan oluşan bülteni de dijital ortama taşıdı.

Ankara’nın tarihi ve değerlerinin tanıtıldığı bülten çeşitli yazar ve tarihçilerle söyleşilere yer verirken çocuklara yönelik içerikleriyle de Başkentlilerin beğenisini kazanıyor.