Şehir merkezine yakınlığının yanı sıra, doğayla iç içe geçen bir konuma sahip Akra Hotel’s bu Kurban Bayramı’nda da ziyaretçilerine dolu dolu vakit geçirecekleri bir program sunuyor.

 Arefe Günü itibariyle Akra Hotels’e giriş yapacak ve bayram boyunca konaklayacak misafirlere özel hazırlanan programda, ziyaretçilerini sadece dinlendirmekle kalmayacak aynı zamanda deşarj olmalarını ve güzel anılar biriktirmelerini sağlayacak.

 Arefe günü başlayacak ve bayramın dördüncü gününe kadar sürecek olan program kapsamında büyük, küçük herkes için çeşitli aktivitelerin bulunması haricinde, Akra Hotels bahçesinde kurulacak açık hava sinemasıyla daha dingin aktivite planı düşleyenlere nostaljik anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

 Ailecek gelen misafirlerini unutmayan ve kişilerin bireysel olarak da vakit geçirebilmelerine olanak sağlayan Akra, çocukların sosyal gelişimini ve becerilerini geliştirecek keyifli atölyelerden, sihirbazlık gösterilerine kadar hiçbir ayrıntıyı atlamıyor. Büyükler içinse; Türk Gecesi’nden, Akra Jazz Band’ın keyifli melodilerine, Latin Quartet müzik ziyafetinden, DJ performanslara kadar her şeyi detaylandıran Akra Hotels sadece dinlenmeyi değil aynı zamanda enerjisi yüksek geçecek eğlenceli anları da yaşamayı garantiliyor.

 Lezzetli yemekleri, konforlu ve hiçbir detayın atlanmadığı temiz odaları, keyifli bar ve restoranı, günü havuzda keyif yaparak uğurlamak isteyenler için gün batımı havuzu ve eşsiz manzarasıyla, bu bayram tatilini bir fırsata çevirerek dinlenmek ve maksimum verim almak isteyenler için cazibeli bir adres haline gelen Akra Hotels rotası Antalya olacak ziyaretçilerini bekliyor.

 Akra Hotels hakkında:

 Lüks otel pazarındaki misyonunu sayılara odaklı turizm anlayışının ötesine taşıyan Akra; duygu ve deneyimlere dayalı; dokunuş, lezzet, koku, ses ve sağlıklı yaşam kodlarını destekleyerek, turizm sektörüne farklı bir soluk kazandırdığı yeni nesil otelcilik konsepti Urban Social ile yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermektedir.

Akdeniz ve Bey Dağları manzaralı Deluxe ve Suit odaların içinde olduğu toplam 471 odasıyla Akra; gastronomiden eğlenceye, müzikten spora kadar birçok alanda adından bahsettirerek, zirvedeki yerini korumaya devam etmektedir. Tour of Antalya ve Akra Gran Fondo Bisiklet Yarışı, Akra Caz Festivali ve Meze Festivali gibi uluslararası üç büyük etkinliğe ev sahipliği yapmakta; bunların yanı sıra, Akra Talks söyleşileri ve Akra Açıkhava Sineması gibi mini etkinliklerle misafirlere unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

 Yaklaşık 5500 m2 alana kurulu, Akra Fit ve TheLifeCo Akra Antalya’da; kapalı yüzme havuzu, kapalı havuz bağlantılı ısıtmalı açık havuz, sauna, dinlenme odaları, buhar odası, masaj odaları, cilt ve vücut bakım odaları, tedavi odaları, detoks uygulamaları ve Türk hamamıyla tatili, yorgunluk atma fırsatı olarak değerlendirmek isteyenler için de ideal bir ortam sunmaktadır.

 68 m2 ile 800 m2 arasında değişen 2 balo ve 12 toplantı salonunun her biri gün ışığı almakta olup, hepsi deniz manzaralı ve balkonludur. Akdeniz’in engin maviliğine bakan eşsiz panoramasına sahip yemyeşil bahçesi ile hayallerinizdeki düğünü gerçek kılan Akra, düğünlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam etmektedir.

 10. katta yer alan Asmani, açık ve kapalı alana sahip deniz manzaralı Panora, ruhunuzu dinlendiren havuz başında konumlanmış The 251 Social Club, caz müziğin hayat bulduğu The 251 Soul Bar ve Küba esintilerini hissedeceğiniz Pablito ile Akra’da sizleri benzersiz bir gastronomi deneyimi beklemektedir.

 3 yetişkin açık havuzu, 1 çocuk açık havuzu, falezler üzerindeki platform plajı ile havuz ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Sporcu dostu olan Akra’da; basketbol, plaj voleybolu, masa tenisi, 4 tenis sahası ve şehirde bisiklet sürmeyi özleyen misafirlerimiz için ücretsiz bisiklet kiralama imkanı mevcuttur. 2022 itibariyle Akra, Bisiklet Dostu Otel sertifikası alarak, hizmetlerine bisiklet dostu uygulamaları da eklemiştir.