DR.CAN DOĞAN DÜNYA EVİNE GİRDİ

  Dr.Can Doğan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Akat Konyaaltı Belediyesi hayat parkı Nikah salonunda gerçekleştirilen nikahla dünya evine girdi.

Antalya’nın tanınmış simalarının da katıldığı nikahta şıklık yarışı vardı.  Doğan ve Akat ailelerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 07 Haber olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.

 CAN DOĞAN KİMDİR?

1983 yılında Antalya’da dünyaya gelen Dr. Can DOĞAN, tıp eğitimini Ankara Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra mecburi hizmetini Mardin Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapmış ve ardından İstanbul’da özel bir hastanede çocuk hastalıkları servisinde görev almıştır. 2011 yılında memleketi Antalya’ya dönerek çalıştığı sağlık kurumunda Acil Servis Sorumlu Hekimi olarak mesleğine devam etmektedir. Aynı zamanda Hava Ambulans hekimliği yapan Dr. Doğan, TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği’nin Akdeniz Bölge Amiri, Muay Thai Federasyonu Sağlık Kurul Başkan Yardımcısı ve DGN Ambulans ve Özel Sağlık Hizmetleri’nin kurucusudur.