Gelecek Partisi Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Ziya Aslan, gençlik yapılanmasının ve üye kayıt çalışmalarını aralıksız sürdüğünü söyledi...

Gelecek Partisi Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Ziya Aslan, tüm teşkilatların Ankara’da çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve gençlik yapılanmasına büyük önem verdiklerini belirterek, “Üye katılım programlarımızı teşkilatlarımızla sürdürüyoruz. Partimize gençlerimizin yoğun ilgisi var. Gençliğin umudur Gelecek Partisidir, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’dur” dedi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Gelecek Partisi Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Ziya Aslan, “Üye katılım programlarımız kapsamında Partimize yeni katılan genç kardeşlerimize rozetlerini takdim ediyoruz. Ankara İl Başkanımız Yetkin Öztürk’ün de katılımı ile Sincan ve Yenimahalle İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımızın mazbata törenlerini gerçekleştirdik. Ankara’da gençlik olarak sahadayız. Hem teşkilatlanmamızı sürdürüyoruz hem de üye kayıtlarımızı yapıyoruz. Katılım sağlayan genç kardeşlerimize evinize hoş geldiniz diyor, bu çalışmalara katkı sunan tüm dava arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.