Türkiye’nin ilk online pazaryeriGittiGidiyor,iş ortaklarının e-ticaret sektöründe gelişmeleri ve satış hacimlerini artırmaları için eğitimler sunduğu“GittiGidiyor’la İşimde Güçlüyüm” buluşmalarının ikincisiniAnkara’da gerçekleştirdi.

 E-ticaret sektöründe iş geliştirmeyle ilgili yeni projelerin ve GittiGidiyor Express’in satıcılara getireceği avantajlarınkonuşulduğu etkinliğe 120’den fazlasatıcı katıldı. GittiGidiyor saha ekibi ile bir arayan gelen başkentli satıcılar karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, beklenti ve önerilerini paylaşma fırsatı da buldu.

 20 yılı geride bırakan Türkiye’nin en köklü online pazar yeri olanGittiGidiyor, iş ortaklarıyla olan güçlü bağını pekiştirmek ve onlarla yeniden yüz yüze iletişime geçmek amacıyla başlattığı “GittiGidiyor’la İşimde Güçlüyüm” buluşmalarına önümüzdeki aylarda da devam edecek. İlki geçen ay Kayseri’de gerçekleşen buluşmanınAnkara’dan sonraki durakları arasında Adana, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Konya yer alıyor.

 GittiGidiyor hakkında:

Türkiye’nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor 2001 yılında kuruldu. 2011 yılında küresel e-ticaret liderlerinden eBay’in çatısı atına giren GittiGidiyor, her geçen gün sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. GittiGidiyor 35 milyon kayıtlı kullanıcısıyla 50 kategoride 25 milyon ürüne ev sahipliği yaparken avantajlı fiyatları da tüketici ile buluşturuyor. Saniyede 1 ürünün satıldığı GittiGidiyor’da KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyütmesine olanak sağlanıyor.  GittiGidiyor’da ödemeler tüketiciyi güvence altına alan bir ödeme-onay sistemi olan “Sıfır Risk” ile korunuyor. Mobil cihazlara uyumlu ekranı ve 30 milyon kez indirilen uygulaması ile satışlarının yüzde 64'ü mobilden yapılıyor. Great PlacetoWork tarafından belirlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde 2017 yılından beri en üst sıralarda yer alan GittiGidiyor, 2021 yılında 250-500 Çalışan Kategorisi’nde “Türkiye’nin En İyi 2. İşvereni” oldu. İş yerinde çeşitlilik politikası ve uygulamalarıyla Diversity Özel Ödülü’nü de üst üste üç yıl kazanarak, bu ödülü son altı yılda beş defa almaya hak kazandı. 2021 yılında açıklanan Great PlacetoWork özel ödülleri kapsamında, “IT’nin En İyi İşvereni” seçilen GittiGidiyor, “Yaşam Boyu Öğrenme Ödülü”nün de sahibi oldu. Ayrıca “Avrupa’nın En İyi İşverenleri” listesinde 5. sırada yer alan GittiGidiyor, yine GPTW tarafından açıklanan “Kadınlar İçin En İyi İşyerleri” (Turkey Best WorkplacesforWomen) listesinde 2. sırada yer almaya hak kazandı.