Dünya Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi…

HABER: SERDAR NALCI

Ekonomist – Bürokrat, Federasyon Genel Başkanı Mehmet Ali YÜCEKAYA yönetim kurulu üyelerine sahneye davet ederek tek tek tanıttı. Federasyon Yönetim Kurulu şu şekilde açıklandı.

Ekonomist – Bürokrat, Federasyon Genel Başkanı Mehmet Ali YÜCEKAYA, Genel Başkan V. İş İnsanı Yunus Bozdemir,  Genel Sekreter Dr. Mustafa Erkan Çiçek,  Genel Bşk. Yrd. (Teşkilatlardan Sorumlu) Bekir YİĞİT, Genel Bşk. Yrd. (Mali İşlerden Sorumlu ) İş İnsanı İhsan Kurtoğlu,  Genel Bşk. Yrd. (Sağlık İşlerinden Sorumlu) Op. Dr. Adem Akbulut Göz Doktoru, Genel Bşk. Yrd. (Basın ve iletişim)  Uzm. Dr. Sadice Kızğın (Pisikiyatri Uzm.),  Genel Bşk. Yrd. (Köylere Hiz. götürme ve kırsal )  Şuayip YÜCEKAYA Dernek Başkanı , Genel Bşk. Yrd ( Kültür ve Sanatsal Sor.)  Hacı Bayram Ünv. Öğrt. Görev. Koray Pekdemir , Genel Başk. Yrd. (Mesleki Kuruluşlar) İş İnsanı Tolğahan Kılıç , Genel Başk. Yrd. (Siyasi ve Hukuk işleri) Av. Mustafa Hakan Battaloğlu , Genel Bşk. Yrd. (Eğitim ve Öğretim) Prof. Dr. Mustafa Bozdemir , Genel Bşk. Yrd. (Halkla İlişkiler)  Musa Begen Dernek Başkanı , Genel Bşk. Yrd. (Yerel Yönetimler) İş İnsanı Cemil Akbulut , Genel Bşk. Yrd. (Esnaf ve Sanatkarlardan)  Hasan TORAL,   Genel Bşk. Yrd. (ARGE) Musa Yurtlu Dernek Başkanı, Disiplin kurulu Başkanı Esra Yılmaz, Denetim Kurulu Başkanı Muhtar Sultan Bilecan’dan oluşmaktadır.

Federasyonun amaç ve projeleri katılımcılara sunan Federasyon Genel Başkanı Mehmet Ali YÜCEKAYA; “Kırıkkaleliler birlik, beraberlik içerisinde dünyanın her yerinde farklılık göstererek güçlenecek. Federasyonumuz Kırıkkaleli sivil toplum kuruluşlarını tek çatı altına toplamayı amaçlıyor. Dünyanın dört bir yanında Kırıkkaleli hemşerilerimiz yalnız değildir. Bu oluşum memleketimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Büyük Coşku

Kurultay sonunda Keskin ustalar topluluğu ve Kırıkkaleli ses ve saz sanatçısı Koray Pekdemir konseriyle katılımcılar keyfili dakikalar yaşadı. Şarkılar ve halaylar eşliliğinde Dünya Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu 1. Olağan Genel Kurulu başarılı bir şekilde sonuçlandı…