CMC Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, TÜRKBİRKON Türk Dünyası ve Uluslararası İş Dünyası Yatırım Birliği Konfederasyonu Kadınlardan Sorumlu Başkanı ve Emir Çakabey Denizcilik İhtisas Üniversitesi mütevelli heyeti ve icra kurulunda görevli İş İnsanı Canan Ceylan, yine çok önemli bir projeye imza attı. Ceylan, ülkemizde bir çok önemli projeye ev sahipliği yapmış olan “Bir Sevgi Dokunuşu Engelliler ve Yaşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin son yaptığı ve ülkemiz için çok önemli olan” Bir Sevgi Dokunuşu Otizm Kontrol ve Önleme Merkezlerini' hayata geçirmek için düğmeye bastı.
Güçlü bir kadın dayanışması örneği sergileyen Ceylan, Derneğin Başkan Yardımcısı ve Projeyi ülkemize kazandıran  Dr. Sevgi Düzgün,  ülkemizin her  ilinde “Bir Sevgi Dokunuşu otizm kontrol ve önleme merkezi" açmak İçin güç birliği yapma kararı alarak, el sıkıştılar.
Ceylan, projenin ilk pilot bölgesi olarak memleketi Adıyaman’dan  kolları sıvadı ve  tüm hızıyla çalışmalara start verdi.

“GELECEĞİMİZ İÇİN MADDİ VE MANEVİ YARDIMLARI BEKLİYORUZ “

Canan Ceylan ve Dr.Sevgi Düzgün,
"Bizim bu yoldaki asli görevimiz otizmli çocuklarımızın önündeki engelleri kaldırmaktır.
Sizlerin de desteği ile otizmli çocuklarımızın ve kutsal annelerimiz İçin ülkemizin her yerinde “ Bir Sevgi Dokunuşu otizm kontrol ve önleme merkezi" kurmaktır.
Bu yoldaki en kutsal amacımız ülkemizi emanet etiğimiz çocuklarımız İçin sizlerin desteği ile kuracağımız birimlerimizde çocuklarımıza gerekli olan her türlü desteği vermektir. Tüm halkımızdan bu mukaddes görev için sevgi dokunuşlarınızı bekliyoruz" dediler.