Paraguay Ticaret ve Sanayi derneği  ile Paraguay Büyükelçiliği InvestinParaguay 2022 formunun tanıtım etkinlikleri kapsamında ikili görüşmelerde Çiçek Tekstil firması Metin Karakoca ve ekibi  tarafından ziyaret edildi...

Ziyarette ikili görüşmelere Paraguay büyükelçiliğinden Ticaret ateşesi DRA Maria Elena Vilalba, Paraguay _Türkiye Ticaret ve Sanayi Derneği başkanı Metin Karakoca ile Çiçek Tekstil firmasından Ferid Çiçek ve Birgül Gündoğdu katıldılar. Karşılıklı sunum ve tanıtımların ardından Ministerio de İndustria y Comercio de Paraguya ve Rediex Paraguay tarafından düzenlenen InvestinParaguay 2022 formu hakkında bilgi verildi ve foruma davet edildiler.

Paraguay Ticaret ve Sanayi derneği başkanı Metin Karakoca ilerdeki günlerde büyük firmalara ziyaretlerinin devam edeceğini dile getirerek, “Paraguay  ve Türkiye arasındaki ticareti hızlandırmak için büyük çalışmalar yapmaktayız. Bize destek veren Paraguay Büyükeliçimiz başta olmak üzere emeği geçen tüm elçilik çalışanlarına ve Ateşelere de teşekkürü bir borç biliriz” dedi.