Besa Grup tarafından Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde 2 blokta inşaatlar tamamlandı. 5 tipte konutun yer aldığı proje, doğayla baş başa bir yaşam sunacak.

Oturum başladı

Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde konut projelerine devam ettiklerini belirten Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, “50 yıllık geçmişiyle Besa, bugüne kadar 6 binden fazla konut üretti.  Sadece insanları bir çatı altında toplamak yerine sosyalleşecekleri, komşuluk ilişkilerini geliştirecekleri, huzur ortamı bulacakları, hemen yakınlarında sosyal donatılar olacak projeler hayata geçiriyoruz. Kent İncek de Besa’nın sürdürdüğü kalite anlayışının yansıdığı en prestijli projelerimizden. 2 blokta inşaatlar tamamlandı, oturum başladı. 3 blok da bu yıl sonunda tamamlanacak” dedi.

Doğayla iç içe yaşam

Kent İncek projesi hakkında bilgi veren Efe Bezci, “Lüks ve yüksek standartlı 5 farklı tipte konutlar bulunuyor. Mogan Gölü manzaralı projede, farklı boyuttaki daire seçenekleri kalite ve konforun adresi olurken, proje hem şehir merkezine kolay ulaşım hem de doğayla iç içe bir yaşam alanı sunacak” diye konuştu.

Bodrum’a özel proje

Bezci, Kent İncek’in yanı sıra devam eden projeler hakkında ise şunları söyledi: “Ankara’nın ilk AVM si olan Galleria AVM’yi “Strip mall” konsepti ile yeniden düzenledik ve kiralamasını tamamlayarak hizmete açtık. Ankara’da ‘Avrupa’nın En Büyük Outleti’ projemizin geliştirme çalışmaları da aynı hızla devam ediyor.

Ayrıca The BO Viera ile Bodrum’un en büyük inşaat, çevre, plan ve peyzaj revizyonunu hayata geçirdik. Toplam 150 dönüm arazi üzerinde tamamı deniz ve gün batımı manzaralı 315 villa ve rezidanstan oluşan, Hilton grubunun üst segment, soft branded markası CURIO’nun 85 odalı otelinin yer aldığı, arazinin doğal eğimlerini çok başarılı biçimde kullanan, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği The BO Viera tamamlandığında Bodrum’un doğasına saygılı en önemli projesi olacak.”