İŞGALCİ “İSRAİL” ANKARA’DA TEL’İN EDİLDİ

Köklü Değişim’in organize ettiği Ankara Hacı Bayram Camii’ndeki teravih namazı sonrası programda yöneticilerin elini sıkmak için sıraya girdiği işgalci “İsrail”, Müslümanlar tarafından tel’in edildi.

Ramazan ayının başlamasıyla zulmünü artıran gasıp Yahudi varlığına İslam beldelerindeki yöneticiler sıcak mesajlar yollayıp, kanlı ellerini sıkarak normalleşme ihanetini sürdürürken, Müslümanlar yöenticilerinin tam tersine Allah’ın rızası çerçevesinde, Kur’an’da emredildiği gibi işgalci varlığı Türkiye’nin çeşitli illerinde tel’in ediyor. Köklü Değişim’in organize ettiği ve 20 ilde düzenlenecek protesto ve dua programlarının ilki Ankara’da gerçekleştirildi.

Ankara Hacı Bayram Camii’nde teravih namazı sonrası Köklü Değişim'in organize ettiği “‘İsrail’i Tel’in ve Filistin İçin Dua Programı” Ankaralı Müslümanların da yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Teravih namazı sonrası avluda toplanan Müslümanlar hep bir ağızdan tekbirler getirip, Filistin'de şehid olan Müslümanlar için cenaze namazı kıldı. 

M. Mustafa Onuk’un sunumunun ardından Köklü Değişim Yazarı İlahiyatçı Abdullah İmamoğlu, konuşmasında “İsrail” ile “normalleşip” anlaşmalara imza atan İslâm beldelerindeki yöneticilerin ihanetine dikkat çekti.

Filistin’de Müslüman kardeşlerimiz katledilirken seyreden ve Yahudi varlığını kınayarak daha da cesaretlendiren pısırık yöneticilerin düşmüş olduğu acziyet muhasebe edildikten sonra eller duaya kalktı. İmamoğlu, duada izzetli ve şerefli İslam Halifelerini ve Selahhaddin Eyyubi gibi cesur komutanları yeniden ikram etmesi için Allah Subhanehu ve Teala'ya niyazda bulundu.

Cemaat ise bu duaya coşkulu bir şekilde amin diyerek destek verdi.

Programda sık sık “Ordular Aksaya, Ordular Kudüs’e, Kahrolsun ‘İsrail’” sloganları atılarak Filistin topraklarındaki işgalci Yahudi sorununun yegâne çözümü hep bir ağızdan dile getirildi.

Programımıza son verirken cami cemaati, İlahiyatçı Yazar Abdullah İmamoğlu'nu dua ve konuşması nedeniyle tebrik ederek kucaklaştı.

İmamoğlu : Programımıza iştirak eden, ellerini açıp duamıza amin diyen, programda emeği olan, ekranları başında niyazımıza icabet eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun " dedi.