O6 BOJ 530 plakalı Opel insignia aracını Gelin arabası yapmak için yola çıkan Hatice Hökelekli; yanlış yönden gelmekte olan 06 CFP 394 Plakalı Bayram Mutlu Açıkgöz yönetimindeki Fiorino kombi kapalı kasalı kamyonet ile çarpıştılar.

 

Kazada yaralanan olmazken, maddi hasar alan gelin aracı kaza yerinde hasar tespit için fotoğraflar çekildikten hemen sonra, Editörümüz Hatice düğün randevularına yetişmek için olay yerinden ayrıldı.

ALLAH BETERİNDEN SAKLADI…

Etimesgut ilçesinde Geçiş üstünlüğü O6 BOJ 530 plakalı aracımla Ben 1988. Cadde üzerinde seyrediyordum diyen Editörümüz  Hökelekli; “ 06 CFP 394 Plakalı Bayram Mutlu Açıkgöz yönetimindeki 1993. cadde üzerinde sol taraftan gelen kapalı kasa kamyonet ile çarpıştık. Aracımı gelin arabası olarak süslemeye götürüyordum ama kısmet değilmiş. Allah beterinden sakladı çok şükür maddi hasar var, iki tarafta herhangi bir yara almadı” dedi.

Editörümüz  Hatice Hökelekli başka bir aracın gelin aracı yapılacağını belirterek düğüne yetişmek için olay yeri tutanağı yapıldıktan sonra yoluna devam etti. Hatice arkadaşımıza  geçmiş olsun derken katılacağı düğünde akrabalarınada mutluluklar dileriz