Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından; kalite, estetik ve konforun adresi olan Tepe Home Türkiye ve yurt dışında açılan yeni satış noktaları ile daha fazla tüketiciye ulaşmayı sürdürüyor.

 Kaliteli hizmet anlayışıyla mobilyada öncü markalar arasında yerini alan Tepe Home; yemek odası, genç odası, oturma odası, yatak odası takımları ve tamamlayıcı dekorasyon ürünlerini içeren zengin ürün yelpazesi ile şimdi de Girne’de tüketiciyle buluştu. Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen başarılı işletmelerinden Armar Group ve Tepe Home iş birliği ile Lefkoşa’dan sonra Kuzey Kıbrıs’taki 2. Tepe Home mağazası 29 Temmuz’da Girne’de açıldı.

Grundig, Tepe Home ve B&B markalarını Girne’deki yeni mağazasında bir araya getiren Armar Group öncülüğünde gerçekleştirilen, Koç Holding ve Tepe Home yönetimi ile seçkin davetlilerin yer aldığı açılış büyük ilgi gördü.

 2022 yılında da yeni satış noktaları açarak, Tepe Home farkını ve kalitesini daha fazla müşteriye ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Perakende mağazacılık hedeflerimiz kapsamında yeni satış noktaları ile yurt içinde kapılarını açan mağazalarımızın yanı sıra, yurt dışında gerçekleştirdiğimiz başarılı iş birlikleri ile daha fazla tüketiciye kalitemizi sunabiliyoruz. Girne’de açılan Tepe Home Mağazasının da böylesine büyük bir ilgi görmesi bizler için çok gurur verici” dedi. Tepe Home markasının her geçen gün büyüdüğüne dikkati çeken Çapan “Farklı zevklere hitap eden ürün gamımız ve kaliteli hizmet anlayışımızı daha çok kişi ile buluşturmayı amaçlıyoruz. Armar Group önderliğinde, Tepe Home’un Girne mağazasının açılmasından da büyük mutluluk duyuyoruz. Tepe Home olarak, markamızı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde başarıyla temsil eden Armar Group’a ve Murat Arar’a teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.