Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “sevgili ailem” sözleriyle yaptığı duyuruyla belediye personeline bayram müjdesi verdi.

    Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla Büyükşehir, ASKİ ve EGO’da çalışan 5 bin 348 memur ve sözleşmeli memura sosyal denge tazminatının bayram ikramiyesi olarak yüzde 100 oranında yatırıldığını açıkladı. Yavaş, “Ankara'ya birlikte hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarımızın ikramiyelerini Kurban Bayramı'ndan önce bugün yatırıyoruz. İyi ki varsınız, bayramınız şimdiden kutlu olsun” notunu paylaştı.

   

5 BİN 295 PERSONELE BANKA PROMOSYON ÖDEMESİ

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, memur ve sözleşmeli memura göreve geldikten sonra uzun yıllar ödenmeyen ya da uzun aralıklar halinde verilen sosyal denge tazminatının tamamının yatırıldığını söyledi. Yavaş, iştiraklerde çalışan belediye personelinin de hesaplarına bayram ikramiyelerinin bugün yatırılacağını ifade etti.

   EGO Genel Müdürlüğü personeline önceden yatırılan banka promosyon ödemesi, bayram öncesinde Büyükşehir bünyesindeki memur, sözleşmeli memur, ek dersli ve kadrolu işçi olarak görev yapan 5 bin 295 personele de (ASKİ-EGO hariç) 3 bin 672 TL olarak ödenecek. Açık ihale ve banka promosyonlarının personele yönlendirilmesi iradesi sonucu ek ödeme yapacaklarını bildiren Yavaş, “İştiraklerimizde ise sözleşme dönemleri geldikçe her personelimize aylık 102 TL tutarındaki promosyon peşin olarak yatırılacaktır” dedi.

 

EK DERSLİ PERSONELE YOL VE YEMEK YARDIMI

    Belediye bünyesinde görevli ek dersli personele de müjde veren Yavaş, “Bunun dışında yıllardır ücret mağduriyeti yaşayan ‘Ek Dersli’ personelimize her ay ‘yol ve yemek yardımı’ maaşlarına ek olarak yatırılacaktır. Bu vesileyle Mübarek Kurban Bayramınızı şimdiden kutluyor, hepinizin ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.