Onur Akın konser vereceğini story'den öğrendi

" Bu bilgiye nereden ulaştınız. Benim haberim yok arkadaşlar"


Ünlü sanatçı Onur Akın konser vereceğini story'den öğrendi. Bitlis tanıtım günlerinde sahne alacağı duyurusunu gören ünlü sanatçı " Bu bilgiye nereden ulaştınız. Benim haberim yok arkadaşlar" diyerek böyle bir konserden haberinin olmadığını dile getirdi.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü sanatçı Onur Akın kendisinden habersiz adına konser düzenlendiğini ve bunu tesadüfen bir story'den öğrendiğini söyledi. İstanbul'da yapılacak olan Bitlis tanıtım günlerinde sahne alacağı duyurusu yapılan Onur Akın yetkililer ile görüşerek hatanın düzeltilmesi istedi.

Tanıtım bile yaptılar

Etkinlikte sanatçı için tanıtım yapan yetkililer "Türk müziğinin duayen isimlerinden Onur Akın’ın da sahne alacağı etkinlik, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor. Onur Akın, kariyerindeki hit şarkılarının yanı sıra, özel olarak bu etkinlik için hazırladığı sürpriz parçalarıyla da hayranlarının
karşısına çıkacak" denilmişti.

İki gün sonra düzeltme yaptılar


Daha önceki duyurumuzda Bitlis Tanıtım Günleri kapsamında Onur Akın'ın sahne alacağı bilgisi yanlışlıkla verilmiştir. Bu yanlış bilgi için sanatçı Onur Akın'dan özür dileriz. Yayınlanmış olan haberin gerçek dışı olduğunu kabul ediyor ve bu haberin kaldırılmasını talep ediyoruz. Yanlış anlaşılmaya sebep olan durum için derin üzüntülerimizi ifade eder, benzer hataların önüne geçmek için gereken tedbirleri alacağımızı taahhüt ederiz.