Kurumsal değerlerini ve hizmet anlayışını en iyisi mottosuyla belirleyen Ova Gross sektöre yeni bir nefes getirdi.  Ova Gross toplumsal faydayı ön planda tutan rekabetçi anlayışıyla ülkeye büyük katmadeğer kazandırmayı hedefliyor...

Haber: Esra ER/ Anıl ALTUNTAŞ

Ova Gross’un Açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ak Parti Ankara İl başkanı Hakan Han Özcan, Anakara Ülkü Ocakları başkanı Abdullah Yüksel, Ankara MHP İl başkanı Turgay  Baştuğ ve vatandaşlar katıldı.

Sadece uygun fiyat politikasıyla değil, aynı zamanda kalite hizmet politikasıyla da yolculuğuna başlayan Ova Gross açılışına binlerce müşteri  akın etti.

Ova Gross sahipleri 3 ortak Muhammed Galip Demirci, Ahmet Kılınç, Bahattin Akbal üretici ve tüketici arasında köprü görevi gördüklerini  belirterek; “Ova Gross uzun yıllar parekende sektöründe farklı alanlarda yatırım yapmış ve yaptığı yatırımlarlada başarıya ulaşmış bileşenlerden oluşmaktadır. Bizleri başarıya ulaştıran bu birikim ve tecrübeleri bugün Ova gross markasında birleştirerek açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Ülkemize ve insanımıza duyduğumuz sevgi ve hissetiğimiz sorumluluk, işimizin en iyisini yapmak konusunda her zaman olduğu gibi burada da bize rehber olacaktır. Bu yolculukta bizi tercih edecek olan tüketicilerimizin, birlikte iş yaptığımız paydaşlarımızın ve çalışma arkadaşlarımızın bize olan güvenini memnuniyetlerini ve desteklerini bizi en iyiye ulaştıracak en değerli pusulamız olacaktır.

Sektörümüzün rekabartçi yaklaşımına sadece uygun fiyat politikasıyla değil, aynı zamanda kalite hizmet politikasıyla da büyük katkı sunacağımıza inanıyoruz ve bu inancın işimizi, değerlerimizi ve markamızı daha da büyüteceğine ve ileriye taşıyacağını biliyoruz.

Açılış sürecimiz içeriisnde, büyük özveri gösteren Ova gross ailesindeki çalışma arkadaşlarımıza, tedariklerimizi sağlayan ve iş ortaklarımıza huzurlarınızda teşekkrü bir borç bilirim.

Yapılan duanın ardından marketin açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi ardından katılımcılar açılan marketin hayırlı olmasını diledi.

Ova Gross’ta yüzlerce üründe, büyük indirimler devam ediyor. En kaliteli markalar en uygun fiyatlarla Ova Gross’da