20 Yıldır Serebral Palsili Bireyler İçin Atıyor Kalbimiz...

20 Yıldır Ankara’da bulunan merkezinden serebral palsili bireyler için çalışmalarını sürdüren SERÇEV; 20 yıldır her sene; serebral palsili çocukları, aileleri, gönüllüleri ve destekçileriyle bir araya gelerek gerçekleştirdiği Çocuk ve Gençlik Balosu’nu bu senede pandemi arasından sonra yüz yüze gerçekleştirecektir. Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte çeşitli etkinlikler ile birlikte sanatçı Tunç Başalan sahne alacaktır. 

Yetkililer yaptığı açıklamada; Tüm serebral palsili bireyler, ailelerimiz ve destekçilerimizle birlikte doyasıya vakit geçireceğimiz etkinliğimize katılımlarınız bizlere güç verecektir. Dediler

SERÇEV Kimdir?

SERÇEV olarak, 2002 yılından beri Ankara’da bulunan merkezimizden 1400 üye ve 500’e yakın gönüllü ağımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Serebral palsili bireyler ve ailelerinin yaşama aktif katılım sağlaması için; eğitim, sağlık, ekonomik, sosyal ve kültürel desteklerle kalıcı çözümler bulmaya çalışıyoruz. Tüm Türkiye’de yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda ise Mayıs 2018’de Bakanlar Kurulu Kararı ile Kamu Yararına Dernek Statüsüne sahip dernekler arasındaki yerimizi aldık.

Program:

19.30 – Açılış Konuşması

(SERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Turgay KARAKAŞ’ın Açılış Konuşması)
19.50 – Gökkuşağı Okulumuz Ritim Grubu

20.20 -  Yemek Başlangıcı

20:35 – Tunç Başalan Sahnesi

22.30 – Kapanış

 26 Mayıs 2022 Perşembe | 19.00 | Bilkent Otel ve Konferans Merkezi