"Yıldırım Öz'den Sivas'a Aşk Dolu Hediye: Sivaslı"

Sivaslı' İle Yıldırım Öz, Sosyal Medyada Rekor Kırıyor

Sivas'ın yetiştirdiği değerli sanatçı Yıldırım Öz, 15 yıllık sanat hayatına bir yenisini ekledi. Son eseri "Sivaslı" adlı parça, sanatçının çocukluğundan beri içinde taşıdığı Sivas sevgisini dinleyicilerine en etkileyici şekilde sunuyor. Yıldırım Öz, bu özel parçanın tüm klip çekimlerini memleketi Sivas'ta gerçekleştirerek, Sivaslıların gönüllerine dokundu.

Öz'ün müzik kariyerinde 7 albüm ve birçok unutulmaz esere imza attığı biliniyor. Son 2 yıldır ise aşkla bağlı olduğu Sivas'a duyduğu sevgiyi özel eserlerle ifade ediyor. Sanatçının son dönemdeki çalışmaları, özellikle Sivaslıların büyük beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşıma açılan "Sivaslı" isimli eser, adeta beğeni ve paylaşım rekorları kırıyor. Sözü ve müziği Oktay Baykal'a ait olan eser, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Yıldırım Öz'ün Sivaslı kimliğine özel bu şarkının ortaya çıkmasında, önemli isimlerin de katkısı büyük oldu. Gökhan Kantos'un müzik yönetmenliği ve Sinan Güzel'in klip yönetmenliği ile eser, sanatseverlerle buluştu.

Sivaslı sanatçı Yıldırım Öz, Sivas'a duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiriyor. "Ben aslen Sivas Zara doğumluyum. Sanata gönül vermiş biriyim, çocukluğumdan beri türkülerimizi seslendirerek elimden geldiğince sesimi duyurmaya çalıştım." diyen Öz, yaklaşık 15 yıllık sanat kariyerinde 7 albüm ve sayısız klip ile adından söz ettirdiğini belirtiyor.

Sivas'ı ve Sivaslıları her platformda tanıtmaya çalıştığını ifade eden Yıldırım Öz, "Son klibimiz tamamen Sivas'ta çekildi. Sivaslı hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi. Sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekorları kırıyoruz. Destek veren herkese teşekkür ederim." şeklinde konuşarak, eserine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Yıldırım Öz'ün "Sivaslı" adlı eseri, sanatseverleri duygu dolu bir yolculuğa davet ederken, bu özel eserin başarı grafiği ise her geçen gün yükselmeye devam ediyor.