Termeliler Filistin'e Destek İçin Biraraya Geldiler

Dünya genelinde Filistin'e destek gösterilerinin yapıldığı bu Cuma Samsun Terme ilçesinde de dualar eşliğinde Basın Açıklaması yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği tarafından organize edilen basın açıklamasında ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin ilçe başkanlarına da söz hakkı verilmesi katılımcılardan takdir topladı. Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Serdar Körpe , Gelecek Partisi Terme İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan , Yeniden Refah Partisi Terme ilçe Başkanı Berat Çetin , Timmder Başkanı Ali Alparslan , Genç Termeliler Paltform'undan Ali Kondakçı'nın konuşma ve destek mesajları için fırsat veren AGD yetkilileri dualar eşliğinde basın açıklamasını okudu. Basın açıklamasını okuyan AGD TERME İLÇE BAŞKANI KEMAL ÇERİ şu ifadelere yer verdi:
Kıymetli kardeşlerim , kazamız cihadımız mübarek olsun.
Rabb'imiz Ali İmran Suresi ve Fetih Suresinde buyuruyor ki : Gevşemeyin Üzülmeyin inanmışsanız mutlaka siz üstünsünüz. Eğer siz bir yara almışsanız size düşman olan o topluluk da benzeri bir yara almıştır göklerin ve yerin orduları Allah'a aittir Allah mutlak güç sahibidir.

Kıymetli kardeşlerim Cumartesi sabahına uyandığımızda İsmail Heniyye nin de dediği gibi fethin kapılarının açılmasının müjdesini Filistinli kardeşlerimiz bize verdiler Elhamdülillah ve hem şehitlerle Filistin toprakları bugün sulandı. Öbür taraftan siyonist İsrail'in açılmaz denilen girilmez denilen yıkılamaz denilen istihbaratımız en güçlü denilen yapılarına Allahu Ekber nidalarıyla kardeşlerimiz öyle bir girdiler ki kalelerini başlarına yıkmış oldular. Kıymetli kardeşlerim Elhamdülillah biz müslümanız Bizi yaratan ve bizi yaşatan alemlerin rabbi olan Allah'a iman ediyoruz ve biz La havle vela kuvvete illa billah güç ve kuvvet sahibi sadece ve sadece Allah'tır buna iman ediyoruz o açıdan Gazze de yıllardır hapsedilen yıllardır hiçbir şeyin sokulmadı. ellerinde hiçbir imkanın olmadığı ablukaya sokulan ambargolara uğrayan aynı Ebabil Kuşları gibi kardeşlerimiz o imkansızlığın içinde kendi yaptıkları paraşütlerle ellerindeki dar imkanlarla Gazze semalarında Zalim Siyonistlerin gasp ettiği Filistin topraklarına girmiş oldular.

Elhamdülillah muhterem kardeşlerim. Biz Sultan Fatih'in Sultan Abdülhamid'in Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ın ahvaliyiz. Siz kimsiniz yok olup gideceksiniz Allah'ın izniyle kardeşlerim Biz bugün dünyadaki Müslümanlar olarak destanların eldeki paralarla eldeki silahlarla eldeki süper güçlerle yazılmadığını destanların imanla ihlasla gayretle şehadetle yazılmış olduğunu gördük. Elhamdülillah ve buradan 57 İslam ülkesine sesleniyorum "Ey İslam ülkeleri neyi bekliyorsunuz bütün Filistin halkının soykırıma uğramasını mı ? Bekliyorsunuz bütün Filistin kasabalarının köylerinin yok edilmesini mi bekliyorsunuz bütün mescitlerin harabeye dönmesini mi bekliyorsunuz. Orada bir insanlık suçu yaşanıyor Büyük bir suç işleniyor büyük bir cürüm işleniyor görmüyor musunuz ? Görmüyor musunuz kafir ABD ve Avrupa ülkeleri bu siyonist yapının yanında yer alırken Hatta bu işlediği cinayetleri teşvik ederken ve destek verirken siz neyi bekliyorsunuz Artık kınamayı bırakın artık yardım kampanyası yapmayı bırakın Eğer müslüman kardeşlerinize gerçekten yardım edecekseniz kınamalarla ve basın metinleri ile değil kurşunlarınızla yardım edin bugün Eğer Müslüman kardeşlerinize yardım edecekseniz kurban kampanyalarıyla değil füzelerinizle yardım edin. Eğer Müslüman kardeşlerinize yardım edeceksiniz basın açıklamalarıyla değil ordularınızla yardım edin.
Yok eğer bunu yapmayacaksanız kaldırın bütün tel örgüleri açın Bütün sınırları Bize sadece bir gün verin ve görün ki Bu ümmetin gençleri İsrail'i nasıl haritadan siliyor o zaman görün kardeşlerim. sözlerime son verirken diyorum ki ey İslam ülkelerinin idarecileri bu İsrail ile normalleşmek için hepiniz sıraya girdiniz ne değişti.
Müslüman öldürmekten vaz mı geçtiler gazze'yi bombalamaktan vaz mı geçtiler. Hayır vazgeçmediler ve vazgeçmeyecekler o halde Diyoruz ki yıkılsın tümdengeler real politikanın da canı cehenneme Yaşasın İslam Birliği diyoruz..