ahmetyasarzengin61 @ gmail.com

Vadedilmiş Topraklar 

Değerli okuyucularım, vadedilmiş topraklar ne demektir? 


Vadedilmiş topraklar ABD ve İsrail’in hedeflediği topraklardır. Vadedilmiş topraklar Filistin’den başlar Fırat’ın Doğusuna kadar uzanan, doğalgaz, petrol ve suyun bulunduğu  her yer vadedilmiş topraklardır. 


Vadedilmiş topraklar, Türkiye’nin Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerini de kapsıyor. Yani vadedilmiş topraklar demek Türkiye’nin bölünmesi demektir.  

Türkiye’nin güvenliği

1. Türkiye’nin güvenliği Gazze’den başlar,

2. Türkiye’nin güvenliği Suriye ve Irak’tan başlar,

3. Türkiye’nin güvenliği Libya’dan başlar,

4. Türkiye’nin güvenliği Azerbaycan’dan başlar,

5. Türkiye’nin güvenliği Afrika’dan başlar,

Söz konusu ülkelerde veya bölgelerde olmadığımız zaman, ülkenin bekası tehlikeye düşer. Hele ABD ve İsrail’in dile getirdiği vadedilmiş topraklar, Türkiye’yi de içine alıyorsa bizi ilgilendirir, yani milli  olanları ilgilendirir.  İşte böyle bir pencereden baktığımız zaman Hamas terör örgütü müdür, terör örgütü değil midir? Sorusuna cevap arayacağız. 

Hamas’ın bir terör örgütü olup olmadığına cevap vermeden önce Netanyahu ve Haham’ın konuşmalarına bakalım. 


Netanyahu ve Haham vadedilmiş topraklar alınacak, Ortadoğunun sınırları değişecek dediler… Bu  ne demektir? Türkiye’nin bölünmesi demektir. ABD, PKK, YPG, DAIŞ ve FETÖ terör örgütleri  ile yapamadığını vadedilmiş toprak anlayışı ile Türkiye’yi bölmeye çalıştığını görmeliyiz. 


Çünkü PKK, YPG, DAIŞ ve FETÖ terör örgütlerini net bir şekilde ABD ve İsrail’in başını çektiği koalisyon destekliyor. FETÖ’nun terör örgütü sıfatından kurtulması için ABD ve Almanya’nın hamiliğinden kurtulup milli davranması gerekir.


Çünkü günümüzde ABD’nin desteklediği örgütler ve devletler de terör havası estirerek 25.000  kişiyi öldürttüğüne şahit olduk. 


FETÖ terör örgütü değil ise Gazze’de yapılan katliamlar karşısında ABD’ye tavsiyede bulunması gerekir. İsrail’i lanetlemeli, PKK ve YPG terör örgütlerine öfkeli olduğunu ilan ederek milli olduğunu ifade etmelidir. 


Hamas, terör örgütü müdür?


Gazze toprakları düştüğü zaman Filistin Devletide yok olacak demektir. Filistin de El Fetih partisi İsrail’ e karşı direnmiyor. 


2006 seçimlerinde Hamas ve El Fetih


2006 seçimlerinde 132 sandalyeli Filistin Meclisi’nde 74 sandalyeyi alırken, El Fetih ise 45 sandalyeyi almıştır.  Yerel seçimlerde Hamas, El fetihten 274 bin oy fazla almıştır. ABD ve İsrail’in baskısı ile başbakanlık Hamas’a verilmemiştir. Bu durumda Hamas terör örgütü değildir. Neden?

Birleşmiş Milletler 1967 yılında İsrail’in 2.5 milyon nüfusuna karşı Filistinlilerin %51 toprağını İsrail’e vermiştir. Günümüze gelinceye kadar İsrail, terör tekniği ile  Filistin’e ait toprakların %85’ini işgal etmiştir. 


Hamas’da İsrail’ dur demesi için yedi Ekimde bir iki bomba İsrail’e atmıştır. Bu durumda yedi Ekimden önce  İsrail’in  yaptıklarını  dikkate aldığımızda hiç kimse İsrail’e, terör devletidir demiyor. Hep yedi Ekim’e göre değerlendirme yapılıyor…


1. İsrail Terör devletidir, 

2. Hamas terör örgütü değildir.

 Not. 

Basınımız. Vadedilmiş toprakların demek olduğunu anlatmakta çok çekimser davranıyor…


Selam ve saygılarımla